için kaldı

Çukurova Basketbol seriye devam ediyor

Kadınlar Euroleague’deki temsilcimiz Çukurova Basketbol, B Grubu’ndaki 6. maçında Macaristan’ın Uni Gyor takımını 75-63 yenerek, üst üste 5. galibiyetini elde etti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Çukurova Basketbol seriye devam ediyor

Servet Tazegül Spor Salonu’nda misafir ettiği rakibi karşısında ilk çeyrekte savunmada çok zorlanan ve rakibine 26 sayı şansı tanıyan temsilcimiz, hücumda da dış atışlarda istediği ritmi bulamayıp 21’de 5 saha içi (7’de 1 üç sayı) oynayınca, Macarlar 10 dakikalık bölümü 26-15 üstün bitirdi.

İlk çeyreğin suskun ismi Williams’ı devreye sokmayı başaran, Mabrey’den de katkı alan Çukurova Basketbol, savunmadaki baskısıyla rakibinin hızını da kesti, farkı hızla azaltıp yeni transferi Epoupa’nın sayılarıyla öne geçtiği devreyi 39-35 üstün bitirdi.

Williams, Mabrey ve Kiss ile boyalı alandan skor bulmayı sürdüren, Cornelius’un sayılarıyla 56-46’da farkı çift hanelere de yükselten Çukurova Basketbol, son periyota 56-48 galip girdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER