için kaldı

CHP'li Ata: ‘Keskin milliyetçi söylem işe yaramadı’

CHP’nin Parti İçi Eğitim Sorumlusu, eski Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, seçim sonuçlarını değerlendirirken, parti yönetiminin güven tazelemesi gerektiğini belirterek, “Ciddi değişim olmadan yola devam etmek imkânsız” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
CHP'li Ata: ‘Keskin milliyetçi söylem işe yaramadı’

Atıcı, “Başta Sayın Genel Başkanımız olmak üzere bütün yöneticilerimiz, göreve devam etme arzusundalarsa örgütümüzün huzuruna çıkmalı ve güven tazelemeye çalışmalıdır. CHP’de ciddi bir değişim olmadan yola devam etmenin imkânsız olduğunu örgütlerimizi tanıyan herkesin bildiğini düşünüyorum. Seçmenin güvenini kazanmak için ‘kendimiz olmalıyız’. Ülkücülerle ülkücü, muhafazakârlarla muhafazakâr olmaya çalışmak seçmende güvensizlik yaratır. İkinci turda keskin milliyetçi söylemler işe yaradı mı? Hayır, yaramadı. Türkiye’nin güçlü bir sosyal demokrat partiye ihtiyacı vardır, bu partinin de adı CHP’dir. ” dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER