Wanda Nara: Biz birlikte büyüdük!

Galatasaray’ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi ile kızlarının annesi Wanda Nara’nın dün 10. evlilik yıldönümüydü. Wanda Nara yıldönümünde duygusal bir yazı kaleme aldı.

POSTA POSTA
Wanda Nara: Biz birlikte büyüdük!

Galatasaray’ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi ile kızlarının annesi Wanda Nara’nın dün 10. evlilik yıldönümüydü. Wanda Nara yıldönümünde duygusal bir yazı kaleme aldı.

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara geçtiğimiz günlerde, Arjantin basınına röportaj verdi. Wanda Nara, Arjantin basınına yaptığı açıklamada Mauro Icardi'yle ilgili gelen soruyu cevapladı.

Çocuklarının kendisiyle gurur duyduğunu belirten Wanda Nara, "Çocuklarım yaptıklarımla gurur duyuyor. Bugün kızlarım Facetime'daki malemi izlediler ve kahkaha attılar."

Bir annenin çocuklarına verebileceği en güzel örneğin işi olduğunu her zaman söylerim. 5 yaşımdan beri çalışıyorum. Kim hangi işi yaparsa onun yanında olacağımı hep söyledim.

Çocuklarımızdan Valentino, Arjantin'de futbol oynuyor. Hayalinin peşinden gitmek için büyük bir fedakarlık yapıyor ve bu beni heyecanlandırıyor" dedi.

"Mauro Icardi ile nasılsınız" sorusuna Wanda Nara, "Mauro çok mütevazi bir aileden geliyor. Bana çocukluğunda her zaman hiç parasının olmadığını ve yiyecek için avlandıklarını söylerdi. Bu yüzden çocukları için elinden geleni yapıyor.

Mesela Iphone 15 çıkar çıkmaz hemen hepsine birer tane satın aldı. Onunla aramız çok iyi. Onu 12 yıldır tanıyorum. Bu çok uzun bir zaman ve günümüzde sürdürülmesi zor bir ilişki.

O her zaman önceliğim olmuştur. Her şeyden önce Mauro'nun sahip olduğu kalbe ve onun ne kadar iyi bir insan olduğuna bakıyorum. Belki yaşlandıkça daha az kıskanç oluyorum.

Birlikte olmak istediğin kişi, seninle birlikte olmak istemiyorsa hiçbir şey yapamayacağına inanıyorum" cevabını verdi.

Kendisi hakkında konuşan Wanda Nara, "Kadınların kötü niyetli bakışları canımı acıtıyor. Birbirimize daha empatik bakmalıyız. Kendimi dünyanın en güzel kadını gibi hissetmiyorum ama benim gibi başka bir kadının olmadığını da biliyorum. Kişilik ve iyi bir insan olmak sizi gerçekten farklı kılan şeydir" ifadelerini kullandı.

Galatasaray’ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi ile kızlarının annesi Wanda Nara’nın dün 10. evlilik yıldönümüydü. 2022’de yaşadıkları krizi çabuk atlatan çift artık eskisinden de mutlu olduklarını söyledi.

Wanda Nara duygularını şöyle dile getirdi: "Hikayemiz on yıl önce başladı. Sen o kadar gençtin ve hayatının aşkıyla tanıştığından o kadar emindin ki çatılardan birlikte olduğumuzu haykırmak istedin."

'SEVGİ HER ŞEYİ İYİLEŞTİRİR'

"Ben de sana şimdi olduğu gibi çok aşıktım. Kavgalar, hastalıklar, taşınmalar, çocuklar... Biz birlikte büyüdük. Sevgi her şeyi iyileştirir."

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER