Teşkilat dizisinde kimsenin fark etmediği ayrıntı; İki ayrılık birden yaşandı

TRT 1 ekranlarının rekortmen dizisi Teşkilat 23. Bölümdeki bir ayrıntı dizinin hayranlarını adeta şok edecek. O detayı ve olayın perde arkasını sizler için araştırdık…

Teşkilat dizisinde kimsenin fark etmediği ayrıntı; İki ayrılık birden yaşandı - Sayfa 1

Pazar akşamlarının sevilerek takip edilen projeleri arasında yer alan Teşkilat dizisi 23. Bölüm ile seyirciyi ekran başına kilitlemeyi başardı. İddialı dizide ki bir ayrılık haberi ise büyük şaşkınlık yarattı.

111
Teşkilat dizisinde kimsenin fark etmediği ayrıntı; İki ayrılık birden yaşandı - Sayfa 2

Birbirinden başarılı oyuncuların rol aldığı Teşkilat dizisinde yeni sezonda kadroya dahil olan isimlerle birlikte hikaye daha da ileri bir noktaya taşındı.

211
Teşkilat dizisinde kimsenin fark etmediği ayrıntı; İki ayrılık birden yaşandı - Sayfa 3

Teşkilat 23. Bölüm birçok detayları ve gelişmeleri de ortaya çıkarmış oldu. Zehra’nın kızı Yağmur’un kurtulmasıyla birlikte büyük sevinç yaşayan ekip sonrasındaki gelişmeler ise dengeleri değiştirecek gibi duruyor. Bu ayrıntı ise açıkçası dizinin hayranları için büyük bir sürpriz oldu.

311
Teşkilat dizisinde kimsenin fark etmediği ayrıntı; İki ayrılık birden yaşandı - Sayfa 4

Özellikle Teşkilat dizisinde son birkaç bölümdür bazı heyecan giderek yükselmiş ve aksiyon dolu sahneler sonrası reyting zirvesini iyice benimsemiş oldu. Bu olay ise hem senaristlerin hem de yapımcıların yüzünü güldürmeye yetti.

411