için kaldı

Xiaomi CIVI 2 batarya detayları netleşti!

Çinli teknoloji devi Xiaomi CIVI serisi için yeni bir cihaz piyasaya sürecek. İşte CIVI 2 hakkında şimdiden tüm bilinenler.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Xiaomi CIVI 2 batarya detayları netleşti!

Xiaomi, yeni akıllı telefonu olan kadın merkezli CIVI serisi için yeni bir cihaz daha duyurmaya hazırlanıyor. Firma, en yeni Xiaomi CIVI 2'nin 27 Eylül'de Çin'de piyasaya sürüleceğini doğruladı. Lansman öncesinde şirket, cihazın özelliklerini ve tasarımını açıklamaya başladı. Çinli teknoloji devi, son teaser'da CIVI 2'nin pil ve şarj hızını doğruladı. Gelin cihazın detaylarına bakalım.

Xiaomi CIVI 2 batarya detayları netleşti!

Xiaomi CIVI 2 batarya detayları netleşti! - Resim : 1

Xiaomi kısa süre önce Çin sosyal medya platformu Weibo'da, yaklaşmakta olan Xiaomi CIVI 2S'nin 4.500 mAh pil ile donatılacağını ve 67W hızlı şarjı destekleyeceğini ortaya koyan bir teaser yayınladı. Cihazın sadece 40 dakika içinde tamamen şarj olduğu iddia ediliyor. Teaser ayrıca cihazın ince ve hafif bir gövdeye sahip olacağını belirtiyor. Bahsedildiği gibi şirket, cihazın tasarımını ve birkaç özelliğini zaten ortaya koydu. Cihaz ön tarafında hap şeklinde bir oyuk bulunan kavisli bir ekrana sahip olacak ve bu da size yeni iPhone 14 Pro akıllı telefonlarını hatırlatacak. Ek olarak, bir squircle modülü üzerinde düzenlenmiş üçlü bir arka kamera kurulumuna sahip olacak.

Spesifikasyonlardan bahsetmişken, Xiaomi CIVI 2'nin 120Hz yenileme hızı sunabilen 6.56 inç OLED FHD+ ekrana sahip olması bekleniyor. Cihaz Qualcomm'un 12 GB'a kadar LPDDR5 RAM ve 256 GB'a kadar UFS 3.1 depolama ile eşleştirilmiş yakın zamanda duyurulan Snapdragon 7 Gen 1 yongası tarafından destekleniyor.

Optik açısından, çift 32 megapiksel ön kameraya sahip olacak. Arkada ise OIS'li 50 megapiksel ana kameradan oluşan üçlü arka kamera kurulumuna sahip olacak. Ana sensöre 8 megapiksel ultra geniş lens ve 2 megapiksel makro birimi eşlik edebilir. Xiaomi CIVI 2, muhtemelen MIUI 13 dış görünümü ile Android 12 işletim sistemini çalıştıracak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER