Xiaomi 12 detayları netleşmeye başladı!

Çinli teknoloji devi Xiaomi'nin yaklaşmakta olan serisi Xiaomi 12 hakkında detaylar gelmeye başladı. Yeni bir kaynak cihaz hakkında farklı detayları sızdırdı.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Xiaomi 12 detayları netleşmeye başladı!

Weibo'da ortaya çıkan bir kaynak bugün erken saatlerde yaklaşmakta olan Xiaomi 12 akıllı telefon hakkında bazı bilgiler paylaştı. Şirketin en yeni amiral gemisi cihazı, görünüşe göre 67W hızlı şarjı destekleyecek 4.500mAh pil takımı ile güçlendirilecek.

Cihazların özellikleri, detayları sosyal medya platformunda paylaşan bir kaynaktan duyuldu. Bu bilgi önceki raporlarla da uyumlu bir tablo çiziyor. Son zamanlarda, 120W hızlı şarj ile 3C sertifikalı Pro varyantı ile ilgil bilgiler bile ortaya çıkmaya başladı. 12X ve vanilya 12 versiyonlarının ise 67W hızlı şarj özelliğine sahip olması bekleniyor. Daha önce şarj oranları sızdırılmış olsa da, pil kapasiteleri hakkında çok fazla somut bilgi bilinmiyor.

Xiaomi 12 detayları netleşmeye başladı!

xiaomi 12

Kaynağın sızdırdığı yeni bilgiler kapsamında Xiaomi 12'nin 4.500 mAh pil ile çalıştırılacağı belirtiliyor. Ancak şunu da belirtmekte fayda var. Cihaz 55W hızlı şarjı desteklemesine rağmen, 4.600mAh pil paketine sahip geçen yılki Xiaomi 11 modelinden biraz daha düşük. Ne yazık ki Digital Chat Station'ın sosyal medya hesabında paylaştığı tüm bilgiler bu kadar. Bunun şu anda henüz doğrulanmamış bir rapor olduğunu hatırlatmakta fayda var. Merakla beklenen Xiaomi 12 serisi, aynı zamanda Snapdragon 8 Gen 1 SoC'yi ilk benimseyenlerden biri olacak. Bu yüzden daha fazla güncelleme için bizi izlemeye devam edin.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER