VALORANT herkesin kullanımına açılıyor

Riot Games'in FPS türündeki oyunu VALORANT, 2 Haziran'dan itibaren herkesin kullanımına sunuyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
VALORANT herkesin kullanımına açılıyor

İlk etapta kapalı Beta olarak oynamaya açılan oyunda bu süreç 28 Mayıs'ta sona eriyor ve VALORANT 2 Haziran’da resmi olarak oyun tutkunlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

VALORANT herkesin kullanımına açılıyor

5'e 5 taktiksel nişancılık oyunu VALORANT, resmi olarak çıktıktan sonra, tüm oyuncular ilerleyişlerine baştan başlayacak ve dünya çapındaki diğer yeni oyuncularla mücadele ederken onlarla aynı anda ilerleyecek.

VALORANT ekibinin daha önce açıkladığı üzere, oyunun resmi çıkışıyla birlikte yeni oyun içerikleri, yeni oyun modu, yeni ajan ve haritalar da oyun severlerle buluşacak. Riot Games ayrıca artan oyuncu taleplerini karşılayabilmek için yakın dönem yol haritasında yeni oyun sunucuları eklemeyi ve böylelikle VALORANT özelinde gecikmeleri azaltmayı da öncelikleri arasına aldı. Yeni VALORANT sunucuları, Atlanta, Dallas, Londra, Madrid ve Varşova'da yer alacak.

Teknolojioku olarak kapalı Beta testinde oynama imkanı bulduğumuz oyunla ilgili düşüncelerimizi Oyun Canavarı programımızın üçüncü bölümünde sizlere aktarmıştık.  İşte o deneyimlerimizi aktardığımız video:

Teknolojioku YouTube kanalımıza abone olmayı  ve videolarımızı beğenmeyi unutmayın.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER