Uber'den denizaltı taksi hizmeti; scUber

ScUber, Avustralya'nın Büyük Bariyer Resiflerine; Tourism ve Events Queensland ile ortaklık kurarak yolcu taşımacılığına başlayacak. Denizaltı taksi araç çağırır gibi Uber uygulamasından çağırılacak.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Uber'den denizaltı taksi hizmeti; scUber

Uber, Avustralya'da scUber isimli denizaltı hizmetini tanıttı.  Tourism Queensland eyaletyle ortaklaşa verilen hizmetle müşteriler dünyaca ünlü Büyük Set Resifi’ni su altında gezebilecek. Kullanıcılar Uber'in mevcut hizmetinde olduğu gibi cep telefonu uygulamalarından 'denizaltı taksiyi' çağırabilecek ve bir saat boyunca dünyanın en ilginç su altı bölgelerinden birinde dolaşabilecek. 2 kişi için hizmet bedeli ise 2070 dolar olarak açıklandı.

Uber'den denizaltı taksi hizmeti; scUber - Resim : 1

Uber'den denizaltı taksi hizmeti; scUber

ScUber hizmeti Uber uygulamasından rezerve edilebiliyor. Bu hizmetin taksi hizmetinden farklı yanı ise, ücretlendirmenin mesafe olarak değil tur ile yapılıyor olması. Ücretlendirme kişi başı 1000 $ olarak sağlanmakta. Her dalış iki kişiyle yapıldığı için fiyat da iki katına çıkıyor. 2 kişi için hizmet bedeli ise 2070 dolar olarak açıklandı.

Uber'den denizaltı taksi hizmeti; scUber - Resim : 2

UBER'in Avustralya ve Yeni Zelanda Bölge Sorumlusu Susan Anderson yeni hizmetin tanıtımında yaptığı açıklamada "Biz Uber olarak insanlar bir yerden bir yere gittiğinde iyi şeyler olduğuna inanıyoruz. Bu A noktasından B noktasına gitmek de olabilir, Büyük Set Resifi gibi bir doğa harikasına gitmek de olabilir" ifadelerini kullandı. Anderson küresel iklim değişimi sebebiyle tahrip olan Büyük Set Resifi'nin korunması için yapılan çalışmalara da katkıda bulunacaklarını belirtti. Uber ayrıca geliştirmiş olduğu bu servisle; hassas mercan ekosisteminin korunmasına yardımcı olmak için Büyük Bariyer Resifi'nin vatandaşlarına 100.000 dolar bağışta bulunacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER