için kaldı

TOGG çekilişle satılacak olan T10X sayısını arttırdı! Bu fırsat kaçmaz

Daha önce çekilişle satılacağı duyurulan T10X modelinin yalnızca 12 bin şanslı isme satılabileceği açıklanmıştı. Şimdi ise bu sayının arttırıldığı duyuruldu.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
TOGG çekilişle satılacak olan T10X sayısını arttırdı! Bu fırsat kaçmaz

Merakla beklenen yerli otomobilimiz, sonunda asfalta iniyor. İlk şanslı sahiplerini bekleyen T10X modeli için çekiliş yapılacağı açıklanmış ve bunun için ön koşul olan 60.000 TL’nin yatırılması gerektiği söylenmişti. Yoğun talep gören elektrikli SUV modeline şimdilik yalnızca 12 bin şanslı kişinin erişebileceği ifade ediliyordu. Ancak yapılan açıklamaya göre bu sayı arttırıldı.

TOGG çekilişles atılacak olan T10X sayısını arttırdı! Bu fırsat kaçmaz

TOGG tarafından yapılan resmi açıklamaya göre satışı yapılacak olan T10X sayısı 12 binden 20 bine çıkartıldı. Çekiliş için belirlenen tarih ise bir gün ileriye alınarak 29 Mart 2023’e çekildi. Başvuru yapmak içinse hala vaktiniz var. Ancak 27 Mart akşamından sonra daha fazla talep alınmayacağını da belirtmekte fayda var.

Satılacak olan T10X sayısının 8 bin arttırılması üzerine konuşan TOGG CEO’su Gürcan Karakaş ise şu ifadeleri kullandı: “Başından beri kullanıcılarımıza kulak verdik, onların isteklerini önemsedik. 2023 yılında teslim edeceğimiz akıllı cihazlarımızın da ağırlıklı olarak kullanıcılarımız tarafından satın alınmasını önemsedik. Bu amaçla 12.000 bin adet olarak belirlediğimiz 2023 teslimatını 8 bin adet artırarak 20 bin adete çıkardık. Bu artışla toplam üretimimiz henüz ilk yılında 28 bin adedi bulacak. Gemlik Teknoloji Kampüsü’müzün insan kaynağı, teknik altyapı ve kapasitesi, mobilite sektörü tedarik zincirini olumsuz etkileyecek beklenmeyen durumlar ortaya çıkmadığı sürece, bu rakamı üretebilecek seviyededir.”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER