için kaldı

The Sims 4 için High School Years ek paketi geliyor

Bu ayın ilerleyen günlerinde, moda pazarı Depop'tan giysiler, The Sims 4 için High School Years adlı bir ek paketle satışa sunulacak.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
The Sims 4 için High School Years ek paketi geliyor

Depop kendisini, kullanıcıların vintage giyim ürünlerini çoğunlukla indirimli fiyatlarla alıp satmasına olanak tanıyan "topluluk destekli" bir çevrimiçi satış sitesi ve uygulaması olarak tanımlıyor.

Ek paket balo, okul şakaları ve dersi kesme yeteneği gibi etkinliklerle tamamlanan "ergenliğin hız treni" yaşayan Sims karakterlerini içerecek.

Teenage Sims, Trendi adlı Depop gibi bir uygulamayı kullanarak artık bir moda “Simfluencer” olma ve oyunun uygulama içi para birimi olan Simoleons kazanma şansına sahip olacak. Simfluencer, eşyalarını Thriftea adlı oyun içi tasarruf mağazasından satın alabilecek ve trendleri belirlemek için kendi kıyafetlerini seçebilecek.

The Sims 4 için High School Years ek paketi geliyor

Oyunda yer alan giysiler, Lapoze McTribouy, Sha'an d'Anthes ve Selena Williams gibi gerçek hayattaki Depop satıcıları tarafından tasarlanacak ve mağazalarından ilham alan farklı stiller getirecek.

The Sims markasının başkanı Julia Victor “Sims 4 Lise Yılları için Depop ile yaptığımız işbirliği, günümüzün moda trendlerini ve Z kuşağının modayı nasıl satın alıp paylaştığını yansıtan benzersiz ve yaratıcı görünümler getirmemize ve oyunculara gerçek bir oyun deneyimi sunmamıza olanak sağladı. Sims, gençlik yıllarından en iyi şekilde yararlanıyor," dedi.

The Sims 4 High School Years, 28 Temmuz Perşembe günü Xbox, PlayStation, Steam ve EA Origin üzerinden satışa sunulacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER