Redmi Note 12 Turbo, 64MP OIS kamera ile geliyor

Gün geçmiyor ki Redmi’nin merakla beklenen yeni akıllı telefon modeli Note 12 Turbo hakkında yeni bir sızıntı gelmesin. İşte bu cihaz hakkındaki son bilgiler.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Redmi Note 12 Turbo, 64MP OIS kamera ile geliyor

Xiaomi, teknoloji pazarına iddialı adımlarla devam ediyor. Çinli teknoloji devi, Redmi Note 12 Turbo modelini 28 Mart'ta tanıtılmaya hazırlanıyor. Şirket, cihazın özelliklerini açıklayan yeni ipuçları sunmaya devam ediyor. Bugün yayınlanan poster, telefonun ana kamerası hakkında bilgi veriyor.

Poster, Redmi Note 12 Turbo'nun 64 megapiksel ana kameraya sahip olacağını doğruluyor. Optik görüntü sabitleme (OIS) ve Xiaomi Imaging Engine 2.0 gibi özelliklerle donatılacak. Cihazın yardımcı kameraları hakkında henüz resmi bir açıklama yok.

Bazı raporlara göre, 64 megapiksel kameranın 2 megapiksel makro kamerası ve 8 megapiksel ultra geniş lensi de olacak. Ön tarafta, cihazın 16 megapiksel selfie kamerası bulunabilir.

Redmi Note 12 Turbo, 64MP OIS kamera ile geliyor

Diğer raporlar, Redmi Note 12 Turbo'nun ekranının 6,67 inç OLED FHD+ 120Hz olacağını ve ekran altı parmak izi tarayıcısına sahip olacağını ortaya koydu. Snapdragon 7 Plus Gen 2 işlemcili cihaz, 16 GB'a kadar LPDDR5 RAM, 1 TB'a kadar UFS 3.1 depolama alanı ve 67W hızlı şarj özellikli 5.000 mAh batarya ile gelecek. Cihaz, 3725mm² buhar odası soğutma ünitesi ile ısı dağıtımı sağlayacak.

Redmi Note 12 Turbo, MIUI 14 tabanlı Android 13 işletim sistemiyle çalışacak. Çift SIM, çift stereo hoparlör, 3,5 mm ses jakı, X-eksenli lineer motor ve USB-C portu gibi diğer özellikleri de sunacak. Kalınlığı 7,9 mm olan cihaz, 181 gram ağırlığında olacak. Şu anda, cihazın fiyatı hakkında herhangi bir bilgi mevcut değil. Ancak, telefon Çin pazarında rezerve edilebilir durumda. Söylentilere göre, Note 12 Turbo küresel piyasada Poco F5 olarak yeniden markalandırılacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER