Realme 11 Pro 5G bir kez daha görüntülendi

Realme 11 Pro 5G tanıtımdan önce bir kez daha görüntülendi. Üstelik bu defa neredeyse bütün özellikleri öğrendiğimizi söyleyebiliriz.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Realme 11 Pro 5G bir kez daha görüntülendi

Redmi son zamanlarda Redmi Note 12 serisi akıllı telefonlarını piyasaya sürdü. Cihazlar pazarda oldukça iyi iş yapıyor, ancak rakipleri Realme, Note 12 serisiyle yarışmak için Realme 11 Pro serisi akıllı telefonlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Realme 11 Pro 5G daha önce Bluetooth SIG'de görüldü. Ve şimdi, iki adet gelecekteki Realme akıllı telefonu, olası Realme 11 serisinin bir parçası olabilecek şekilde TKDN sertifikasyonunda listelendi.

Cihazlar çeşitli sertifikasyonlarda listelendiğinden, lansmanın yakında olması bekleniyor. TKDN sertifikasyonunda RMX3771 ve RMX3741 model numaralarına sahip iki bilinmeyen Realme cihazı listelendi. RMX3771, yakında piyasaya çıkacak Realme 11 Pro 5G akıllı telefonunun model numarasıdır. Ancak RMX3741'in pazarlama adı henüz onaylanmadı. Bu, yaklaşan Realme 11 Pro+ 5G veya tamamen yeni bir Realme cihazı olabilir. Bunun hakkında emin değiliz.

Realme 11 Pro 5G bir kez daha görüntülendi

Model numaralarından başka, sertifika cihazlar hakkında herhangi bir şey onaylamıyor. Realme 11 Pro 5G yakında çıkacak ve uygun fiyatlı olacak, bu da yüksek performanslı bir akıllı telefon arayanlar için çekici bir alternatif yapacak. Güçlü işlemcisi, yüksek kaliteli kamerası ve 5G bağlantısı nedeniyle, Realme 11 Pro 5G bugün piyasada en çok aranan akıllı telefonlardan biri olacak.

En son Realme 10 Pro 5G, Realme 9 Pro 5G ile neredeyse aynı. 6,72 inç 120Hz LCD ekran, Qualcomm Snapdragon 695 yonga seti, LPDDR4x RAM, UFS 2.2 depolama, 108MP ana kamera, 16MP ön kamera, çift stereo hoparlör, yan montajlı parmak izi sensörü, 5.000mAh pil ve 33W hızlı şarj özelliğine sahip.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER