PUBG LITE Survival Masters 4vs4 turnuvası sonuçlandı

Türkiye’nin ilk PUBG LITE 4vs4 turnuvası PUBG LITE Survival Masters 4vs4 şampiyonu TEAM SOLID oldu!

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
PUBG LITE Survival Masters 4vs4 turnuvası sonuçlandı

PUBG Corporation, Türkiye’de ilk defa PUBG LITE Survival Masters 4vs4 ile turnuva rekabetini yeni bir boyuta taşıdı ve 4vs4 modunun heyecanını tüm PUBG LITE oyuncularıyla buluşturdu.

PUBG LITE Survival Masters 4vs4 turnuvası sonuçlandı

21 Eylül’de başlayan PUBG LITE Survival Masters 4vs4 elemeleri 6 Ekim’de tamamlandı. 8 farklı grubun en başarılı 16 takımı büyük finale katılmaya hak kazandı. Büyük Final, 12 Ekim tarihinde tüm takımların katılımıyla gerçekleşti ve bu eşsiz rekabetin final yayını aynı gün https://www.twitch.tv/pubglitetur Twitch kanalında izleyicilerle buluştu.

Büyük Final yayını, Mete “EasterGamersTv” Özbey, Özgür “Rootthegamer” Alagül ve Eraycan “Fedupsamania” Bul’un sunumu, Timurlengx ve Mr.Safa’nın yorumları ile canlı olarak oyunculara aktarıldı.

18.800 TL’lik dev ödül havuzu sunan turnuvada 1. olan TEAM SOLID, NOT FAIR takımını 3-1’lik skorla yenerek 8.000 TL’lik ödülü evine götürdü.

2. olan NOT FAIR 4.000 TL,

3. olan 1907 FENERBAHÇE ESPOR 3.000 TL,

4. olan GOD OF MEA 2.000 TL,

5. olan ATTACK ON PANDAS 1.000 TL,

6. olan ELEMENTO 800 TL’ye sahip oldu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER