Oppo Reno6 Pro+ özellikleri ortaya çıktı! Orta segmentin yeni kralı

Oppo'nun yeni modeli geçtiğimiz gün FCC'de ortaya çıktı. İşte Oppo Reno6 Pro+ özellikleri.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Oppo Reno6 Pro+ özellikleri ortaya çıktı! Orta segmentin yeni kralı

Orta segmentteki rekabet gün geçtikçe bir tık daha artıyor. Özellikle son 1 yılda çıkan bazı orta segment cihazlar güç açısından rakiplerine oranla hayli öndeler. Hatta bu tarz modellerin üst seviye telefonlara kafa tuttuğunu da söyleyebiliriz.

Şimdi böyle bir model de Oppo'dan geliyor. Bilindiği üzere Oppo her yıl 2 farklı Reno modeliyle karşımıza çıkıyor. Şimdi sıradaki cihaz Reno6 serisi.

FCC'de yer alan bilgilere göre Oppo Reno6 Pro+, Reno6 Pro ile aynı ölçülerde olacak. Yani 160.8 x 72.5 x 7.99 mm'lik bir ölçü söz konusu.  Telefonun ağırlığı ise 188 gram.

Oppo Reno6 Pro+ özellikleri ortaya çıktı! Orta segmentin yeni kralı - Resim : 1

Oppo Reno6 Pro+ özellikleri ortaya çıktı! Orta segmentin yeni kralı

Yeni Reno modeli gücünü Qualcomm tarafında geliştirilen Snapdragon 870 yonfa setinden alacak. 8 ve 12GB'lık iki farklı RAM versiyonuyla satışa sunulacak olan telefonda 128 ve 256GB olmak üzere iki farklı depolama tercihi bulunacak.

Kamera tarafında ise 50 MP'lik ana kameraya, 13 MP'lik telefoto, 16MP'lik ultra geniş açı ve 2 MP'lik makro kamera eşlik edecek. Ön yüzde ise 32 MP'lik selfie kamerası bulunacak.

1080 x 2400 piksel çözünürlüğünde 90Hz'lik AMOLED bir ekranla gelecek olan telefon kutudan ilk çıktığında ColorOS 11.3 destekli Android 11 ile çalışacak. Telefonun hangi pazarlarda satışa sunulacağı ise şimdilik netlik kazanmış değil.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER