için kaldı

Kıdemli emtia stratejisti Mike McGlone; Bitcoin 2022'nin geri kalanına hükmedebilir!

Bloomberg Intelligence kıdemli emtia stratejisti Mike McGlone; ''İşte bu yüzden Bitcoin, altın ve tahviller 2022'nin geri kalanına hükmedebilir!'' Ayrıntılara haberimizin devamından hep birlikte göz atalım.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Kıdemli emtia stratejisti Mike McGlone; Bitcoin 2022'nin geri kalanına hükmedebilir!

Şimdiye kadar 2022, her yerde hisse senetlerine ve kripto paralara karşı nazik olmadı ve ciddi kayıplar yaşandı. Bitcoin, altı ay önce tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmasına rağmen değerinin %37'sini kaybetti. Benzer şekilde, S&P 500, yılın başından bu yana yaklaşık %17 düştü.

Kıdemli emtia stratejisti Mike McGlone; Bitcoin 2022'nin geri kalanına hükmedebilir!

Bununla birlikte, bazı analistler yılın geri kalanında her şeyin düşmeye devam etmeyeceğini beyan ediyorlar. Bloomberg Intelligence kıdemli emtia stratejisti Mike McGlone, Twitter'da en son görüşlerini şu sözlerle paylaştı:

“Hisse senetleri düşüyorsa, Bitcoin, altın ve tahviller 2H'yi Yönetebilir. Bitcoin'in çoğu riskli varlıktan ve çoğu emtiadan daha iyi performans gösterme eğilimi, özellikle borsa Federal Reserve çene kemiğine yenik düşmeye devam ederse, 2H'de oynayabilir.”

Kıdemli emtia stratejisti Mike McGlone; Bitcoin 2022'nin geri kalanına hükmedebilir! - Resim : 1

Kaynak: Bloomberg Intelligence

Daha yüksek oranlar hisse senetlerini etkiler

Genel olarak, piyasa gözlemcileri, Federal Rezerv'in (FED) çok fazla hızlı hareket edip etmeyeceği ve hisse senetlerinin hızlı ve büyük oran artışlarının hisse senedi fiyatlarına neden olabileceği her şeyi fiyatlamış olup olmadığı konusunda ikiye bölünmüş durumda. Nasdaq endeksi, çoğu teknoloji hissesinin artan oranlardan olumsuz etkilenmesiyle bugüne kadar (YTD) %28 düştü. 

Fed'in enflasyonu dizginlemesi için muhtemelen daha fazla faiz artırımı yapılması gerekecek, bu da McGlone'un da işaret ettiği gibi kısa vadede borsa için daha fazla oynaklık anlamına gelecek.

Yasal Uyarı: Bu sitedeki içerik yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Yatırım spekülatiftir. Yatırım yaparken sermayeniz risk altındadır.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER