Karlar Ülkesi II'den yeni Türkçe fragman

Karlar Ülkesi II filminin yeni Türkçe fragmanı yayımlandı. Fragmanda film hakkında bazı ipuçları yer alıyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Karlar Ülkesi II'den yeni Türkçe fragman

Neden Elsa sihirli güçleri ile doğdu? Bu sorunun yanıtı onu çağırınca ve krallığını tehdit edince Elsa, Anna, Kristoff, Olaf ve Sven ile birlikte tehlikeli ama olağanüstü bir yolculuğa çıkıyor. Karlar Ülkesi’nde Elsa, güçlerinin bu dünya için çok fazla olduğundan korkuyordu. Şimdi Karlar Ülkesi II’de ise gücünün yetmesini umut etmek zorunda.

Karlar Ülkesi II'den yeni Türkçe fragman

Akademi ödüllü yönetmenler Chris Buck, Jennifer Lee ve yapımcı Peter Del Vecho’nun imzasını taşıyan, Oscar ödüllü şarkı sözü yazarları Kristen Anderson-Lopez ve Robert Lopez’in müziğiyle, Walt Disney Animasyon Stüdyoları’ndan Karlar Ülkesi II, 20 Kasım 2019’da vizyona giriyor.

2013’te vizyona giren Karlar Ülkesi, tüm zamanların en yüksek hasılat yapan animasyon filmi olmuştu. Karlar Ülkesi, yılın en iyi animasyon filmi dalında Akademi Ödülü kazandı.

Karlar Ülkesi II'nin yeni Türkçe fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER