için kaldı

Kablosuz ağlara bu cihazla hükmedin: Keenetic Hero DSL AC1300

Keenetic Hero DSL AC1300 ADSL/VDSL ve fiber destekli modemi bu videomuzda inceliyoruz.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Kablosuz ağlara bu cihazla hükmedin: Keenetic Hero DSL AC1300

Gelişmiş özellikleri ve yüksek donanım gücü ile öne çıkan bir cihaz olan bu model farklı bazı fonksiyonlarla donatılmış.

Keenetic’in bu modeminde diğer modemlerin çoğundan farklı olarak 35b profilini
de sunduğunu görüyoruz. Bu güncel DSL profili sayesinde 300 mbps’ye kadar DSL bağlantılar yapılabilir. Unutmadan belirtelim bu 300 Mbps Hero DSL'in kablosuz hızı değil, karıştırmamakta fayda var.

Keenetic’in en güçlü tarafı kendisinin geliştirdiği bulut temelli KeeneticOS yazılımı. Fakat Keenetic ürünlerinde yine donanımın da güçlü olmasına ve zorlu ağ görevlerinin üzerinden gelebilmesine dikkat etmiş. Hero DSL modelinde çift çekirdekli 900 Mhz işlemci kullanılmış. Bu işlemci özellikle yoğun ağlarda veya VPN gibi uygulamaların kullanıldığı ağlarda gerekli gücü sağlıyor.

Hero DSL Keenetic’in Türkiye’de satışa sunduğu üçüncü ve şimdilik en güçlü modemi. Keenetic ekibi daha önce az görülmüş DSL özelliklerini gelişmiş yazılımı ile son kullanıcılarına sunuyor.

Bu özelliklerin başında SNR margin ayarlama özelliği geliyor. SNR değeri hattınız üzerinden gelen sinyal ve gürültü arasındaki ilişkiyi temsil eden bir değer. KeeneticOS ile tüm VDSL/ADSL modemlerinde SNR margin ayarlama özelliğini sunan Keenetic, bu özellikle kullanıcıların hatlarında kararlılık veya hızla ilgili manuel ayar yapmalarına ve iyileştirme yapmalarına imkan tanıyor.

Büyüyen Teknolojioku ailesine katkıda bulunmak için YouTube kanalımıza abone olmayı  ve videolarımızı beğenmeyi unutmayın. Desteğiniz bizim için önemli ve bu tarz destekler  size daha fazla içerik üretmek için bize motivasyon sağlıyor.  

Keenetic Hero DSL AC1300


●VDSL 35b supervectoring profili ile 300mbps ye kadar DSL bağlantı hızları
● Çift çekirdekli 900mhz işlemci ile güçlü donanım
● Gelişmiş, fark yaratan DSL özellikleri
● AC1300 dualband kablosuz hız
● 2.4 GHz bandında 400mbps’ye kadar kablosuz hız
● 4 adet 5 dbi yüksek kazançlı yönlenebilir antenler
● 5 adet Gigabit ethernet portları
● Geniş mekanlar için Wi-Fi mesh özelliği ve bandsteering
● USB3.0 ve USB2.0 portları ile kişisel bulut, torrent, ftp sunucu, yazıcı sunucu gibi
özellikleri kullanabilme
● VPN özellikleri
● Mobil uygulama ile uzaktan yönetme
● Aile profilleri, ebeveyn kontrolü ve reklam engelleme
● Trafik sınıflandırma ve asimetrik hız sınırlandırma
● 1000 TL

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER