için kaldı

Huawei P30 ailesine çift görüşlü video modu geldi

EMUI 9.1 ve B153 sürümünün dağıtılmasıyla birlikte Huawei, çift görüşlü video modunu P30 ve P30 Pro kullanıcılarına sundu.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Huawei P30 ailesine çift görüşlü video modu geldi

Huawei'nin geçtiğimiz aylarda tanıttığı P30 ve P30 Pro modellerinde aynı anda hem ön hem arka kamerayı kullanarak video kayıt özelliğinin bulunacağı açıklanmıştı. Ancak bu özellik piyasaya sürülen telefon modellerinde bulunmuyordu. Firma yaptığı bir duyuru ile kullanıma sunduğu EMUI 9.1 ve B153 sürümü ile bu özelliğin her iki telefona da geldiğini açıkladı.

Huawei P30 ailesine çift görüşlü video modu geldi

Çift görüş video modu sayesinde kullanıcılar aynı anda telefonun birincil kamerasını ve tele foto lensini kullanarak bölünmüş videolar oluşturabiliyor ve ekranda iki bakış açısını birlikte görebiliyor. Gelişmiş kamera teknolojilerinde öncü olan Huawei, bu tür yenilikçi özelliklerle birlikte kullanıcılarının video yaratıcılığını arttırmaya devam ediyor.

Hem Huawei P30 hem de P30 Pro cihazlarında bulunan çift görüşlü video modu ile video çekimleri yapabilmek mümkün. Aynı anda çift perspektif sunabilen Huawei P30 ve P30 Pro, tamamen yeni olan bu özellikle birlikte kullanıcılarına büyük ölçekli olayları veya bir sahneyi tam ve eşsiz bir şekilde yakalama imkanı sağlıyor. Bu özelliği kullanabilmek için kamera arayüzünden diğer kısmına girip “Çift Görünüm” seçeneğine dokunmanız yeterli olacak. Ayrıca, bu özellik sayesinde hem yatay hem de dikey videolar çekilebiliyor.

Profesyonel kalitede fotoğraf ve video çekim imkanı sunan Huawei, P30 ve P30 Pro'daki çift görüşlü video modu güncellemesiyle birlikte;

  • Daha fazla arka plan ve çevresindeki nesnelerle geniş bir manzara yakalama imkanı,
  • Bölünmüş ekran yoluyla istenen konulara 15 kata kadar yakınlaştırma,
  • Aynı anda geniş açı ve yakın plan olmak üzere iki farklı açıyla birden çekim özelliği geldi. 
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER