Huawei Nova 5T inceleme (video)

Huawei’nin üst segmente hitap eden şık modeli Nova 5T’yi mercek altına alıyoruz. İşte Huawei Nova 5T incelemesi ve telefon hakkında merak ettiğiniz detaylar.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Huawei Nova 5T inceleme (video)

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden biri olan Huawei kısa süre önce Nova 5T modelini satışa sunmuştu. Hayli şık bir tasarıma sahip olan Nova 5T, genel hatlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Özellikle arka paneli ile sınıfındaki modellerden ayıran Nova 5T, teknik özelliklerine göre oldukça uygun bir etikete sahip.

Huawei Nova 5T inceleme (video)

Çinli üreticinin geçtiğimiz yıl satışa sunduğu Mate 20 Pro ve P30 Pro modellerinde kullandığı Kirin 980 yonga setinden güç alan Nova 5T, performans tarafında beklentilerinizi fazlasıyla karşılıyor.

Delikli ekran tasarımı sayesinde yüksek bir ekran gövde oranına sahip olan model, gerek tasarım, gerekse de donanım anlamında sahiplerini tatmin eden bir cihaz.

Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri Huawei Nova 5T inceleme videomuz ile başbaşa bırakalım. Merak edenler alt kısımdan telefonun teknik özelliklerine göz atabilirler.

Huawei Nova 5T teknik özellikleri

Kirin 980 Yonga Seti
6GB / 8GB RAM
128 GB dahili depolama (microSD desteği yok)
1080 x 2340 px 6.26 inç IPS LCD ekran
3750 mAh batarya
48MP + 16MP + 2MP + 2MP ana kamera modülü
32MP ön kamera
Ortalama fiyatı; 3500 TL ile 4000 TL arasında

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER