için kaldı

Huawei FreeBuds Lite inceledik! (video)

Bu videomuzda Huawei FreeBuds Lite kablosuz kulaklığı inceliyoruz. Kulaklıkla ilgili merak ettiğiniz her şey bu videoda.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Huawei FreeBuds Lite inceledik! (video)

Bluetooth teknolojisini kullanan kablosuz kulaklıkların sayısı ve çeşitleri her geçen gün artıyor. Kulak üstü,. kulak içi, tamamen kulak içi ya da kablolu kulak içi kablosuz kulaklık çeşitleri günümüzde popüler olarak tercih ediliyor.

Huawei FreeBuds Lite inceledik

İnceleme konuğumuz olan Huawei FreeBuds Lite ise AirPods benzeri kulak içi kablosuz bir kulaklık. Kulağın içine giren ama kısa uç bölümleri bulunan kulaklık, ANC yani Aktif Gürültü Engelleme teknolojisine sahip. Kulak üstü sürümleri kadar olmasa da iyi çalışan bu özellik sayesinde gürültülü mekanlarda net bir kullanım deneyimi sunuyor.

Bluetooth teknolojisi olarak 4.2'yi kullanan kulaklık ses kalitese ve malzeme kalitesi olarak bizden olumlu puanlar aldı. Fakat kullandığı Bluetooth teknolojisi biraz eski olan (günümüzde birçok kulaklık Bluetooth 5.0 ile geliyor) kulaklıkta özellikle YouTube'da ses görüntü senkronizasyon kayması sorunu ile geliyor. Huawei ile yaptığımız görüşmelerde gelecek bir güncelleme ile bu sorunun çözüleceği bilgisini aldık.

Ses kalitesi baslardan yana olan kulaklıkta tizler de ortalamanın üzerinde bir kalite sunuyor. Üzerinde hareket sensörü olduğundan kulağınızdan çıkardığınızda müzik ya da videoyu durduran Huawei FreeBuds Lite, her iki kulaklığın üzerinde de bulunan dokunmatik yüzeyler sayesinde müzik/viedoyu durdurma ve Google Asistan (Android'de) açma gibi özellikler sunuyor.

Huawei FreeBuds Lite ile ilgili diğer detayları inceleme videomuzda izleyebilirsiniz:

Huawei FreeBuds Lite teknik özellikleri

  • Aktif Gürültü Engelleme (ANC)
  • 3 saate varan pil ömrü
  • Şarj kutusu ile 12 saate ulaşan pil ömrü
  • 15 dakikalık şarj ile 90 dakika kullanım
  • TWS
  • Bluetooth 4.2
  • Stereo kulaklık
  • IPX4 standardı
  • 499 TL

Huawei FreeBuds Lite ile ilgili merak ettiklerinizi aşağıdaki yorumlar bölümünde bizlerle paylaşabilirsiniz.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER