için kaldı

Honor 8S çok yakında Türkiye'de!

Honor, fiyat performans canavarı Honor 8S akıllı telefonun Türkiye'de satışa sunulacağını açıkladı.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Honor 8S çok yakında Türkiye'de!

Honor, fiyat performans canavarı Honor 8S akıllı telefonun Türkiye'de satışa sunulacağını açıkladı.

Honor 8S çok yakında Türkiye'de!

Damla çentikli 5,71 inç FullView, çift SIM desteği ve 13 MP çözünürlüklü kamerasıyla  Honor 8S, vade farksız taksit imkanı sunacak uygun fiyatıyla yakında Türkiye’de satışa sunulacak. Honor 8S, çift dokulu gövde, mat ve parlak dokuların kusursuz uyumuyla tasarım konusunda dikkatleri üzerine çekiyor.

13 MP çözünürlüklü geniş diyafram açıklığına sahip kamera, düşük ışıklı ortamlarda bile yüksek kaliteli fotoğraflar çekerek Honor 8S'in farkını ortaya koyabiliyor. 

Kullanıcıların yüksek fiyat performans oranlı akıllı telefonlara erişimini kolaylaştıran Honor, 8S modelini vade farksız taksit olanaklarıyla hem operatör hem de perakende kanallarda satışa sunacak.

Bu sayede tüketiciler, uygun fiyatlı ve kaliteli bir akıllı telefondan tüm beklentilerini çok daha uygun ödeme koşullarıyla karşılayabilecek. Honor 8S'nin 19:9 FullView ekranının gövdeye oranı yüzde 84,6'ya ulaşıyor.

Honor 8S çok yakında Türkiye'de! - Resim : 1

Damla çentikli 5,71 inç tam ekranın üst kısmındaki ön kamera, düşük ışık koşullarında dahi 1,5 saniyede 1.024 farklı yüz özelliğini tanımlayarak telefonun kilidini açabiliyor. 

Honor 8S'nin sahip olduğu 3.020 mAh pil, 12 nm işlemcinin verimliliği ve EMUI kullanıcı arayüzünün akıllı güç tasarruf özellikleriyle birleşince tek şarjla tam gün kesintisiz kullanıma olanak tanıyor.

microSD yuvasıyla 512 GB'a kadar artırılabilir depolama sunan Honor 8S, iki ayrı nano SIM yuvasıyla da farklı SIM kartları üzerinden haberleşme ihtiyacını karşılıyor. Üç yuvanın da eşzamanlı çalışması, zahmetsiz iletişimi garanti altına alıyor.

32 GB ROM dahili depolamaya sahip olan cihaz ayrıca 2 GB RAM sayesinde her an pürüzsüz bir deneyim yaşatıyor. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER