Herkesin Cebine Göre Seçtik! İşte o tabletler

Bir zamanlar herkesin büyük rağbet gösterdiği tam 'böyle bir elektronik cihaz vardı' diye unutacak an gelmişken gelişen teknolojiyle büyük hız kazanan herkesin işini en kolaylıkla halledebileceği tabletleri bütçenize uygun listeledik.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Herkesin Cebine Göre Seçtik! İşte o tabletler

Bir zamanların vazgeçilmezi dönem dönem hatırlanmayan tam önemini kaybetti derken son gelişen teknolojiyle tekrar hız kazanan tabletler herkesin ihtiyacına göre değişip şekillenebiliyor. Kimisi çocuklarını sevindirmek için sadece oyun amaçlı alırken kimisiyse okullarında veyahut iş yerlerinde birçok işlevi yerine getirmek için kimisi de sadece zevkine bu tabletleri kullanıyor.

Tabletler, telefonlara göre bir adım daha işlevli, bilgisayarlara göreyse taşıma açısından daha kolay olsa da bir adım daha geri olmakla beraber pil gücüne, ekran boyutuna, işletim sistemine, göre de oldukça güçlü ve kullanışlı olduğunu söyleyebiliriz.

Araştırma yapmayı seven ancak pek deneyimli olmayan kullanıcılar tablet alırken nelere dikkat edilmesi gerektiğini merak edebiliyor ve hangi tableti alacağı konusunda kararsızlıklar yaşayabiliyor. Bizim önerimiz öncelikle tablet alırken ihtiyacınızın ne olduğunu, bütçenizi ne kadarını kullanacağınızı bilmeniz. Daha sonrasında bir tablette dikkat edeceğiniz özellikler olarak yüksek pil kapasitesi, RAM gücü, kullanım bakımından sizin hoşunuza hangisi gidecekse ekran boyutu oldukça önemli.

Biz sizler için bu videomuzda üç fiyat bazı aralığında tabletlerin en iyilerini listeledik.

1500-3000 TL aralığındaki en iyi tabletler

1-Vestel V Tab Z1

2-Lenova Tab M 10 TB

3-Samsung Galaxy Tab A7 Lite

3000-4500 TL aralığındaki en iyi tabletler

1-Huawei MatePad 11

2-Samsung Galaxy S6 Lite

3-Lenova Yoga Smart S

4500-6000 TL aralığındaki en iyi tabletler

1-Xiaomi Pad 5

2-Samsung Galaxy S7 FE

3-Apple iPad 9

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER