GeForce Now fiyatına yeni düzenleme geldi!

Nvidia'nın Türkiye'de GAMEPLUS ismiyle hayata geçirdiği GeForce Now hizmetinde beklenen oldu ve yeni paket fiyatı belirlendi.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
GeForce Now fiyatına yeni düzenleme geldi!

Geçtiğimiz aylarda test etme imkanı bulup deneyimlerimizi sizlere aktardığımız GeForce Now hizmeti Türkiye'de Turkcell sunucuları üzerinden sunuluyordu. İlk çıktığı dönemde Teknolojioku olarak bizim de eleştirdiğimiz bir rakam olan aylık 74.9 TL olarak açıklanan aylık abone paketine ek olarak lansmana özel 149.9 TL'lik bir 3 aylık paket de kullanıma sunulmuştu.

Mart ayının 15'inde kullanıma sunulan lansmana özel 3 aylık Premium paketin dolmasıyla beraber yeni bir fiyat belirlendi. Buna göre lansmana özel bu paketin bitmesiyle beraber hizmete üye olmak isteyenler aylığı 59.9 TL'ye gelecek olan 179.9 TL oldu. Yani lansmana özel fiyat avantajı ortadan kalkmış oldu.

İlk sunucusu Ankara’da olan GAMEPLUS, Türkiye’deki ikinci sunucusunu ise Temmuz ayının ilk haftasında İstanbul’da devreye alacak.

Oyunculara ücretsiz olarak sunulan mevcut Basic paketinde ve 1 aylık 74.9 TL’lik Premium paketlerinde herhangi bir fiyat değişikliği yapılmayacak.

GeForce Now fiyatına yeni düzenleme geldi! - Resim : 1

GeForce Now hizmeti nedir?

Bilgisayar ya da tablet üzerinden donanım gücü gerektirmeden güçlü oyunları oynama imkanı sunan bu hizmet fiyatlar yüzünden Türkiye'de çok da anlamsız kalıyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER