Cardano düşen piyasaya meydan okuyor!

Cardano, piyasa oynaklığına rağmen bir aydır, günde 2.000'den fazla yeni cüzdan ekliyor!

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Cardano düşen piyasaya meydan okuyor!

Cardano ( ADA ) blockchain ekosistemi, Eylül 2021'de önemli bir yükseltmeden bu yana muazzam büyümesini sürdürdü. Bu büyüme, son 30 gün boyunca her gün 2.000'den fazla yeni kullanıcı eklenmesiyle devam ediyor. Cardano ( ADA ) yeni özellikler ve güncellemeler ile yatırımcıların ilgisini çekmeyi başarıyor.

Cardano düşen piyasaya meydan okuyor!

Finans analizleri ile bilinen Finbold tarafından elde edilen verilere göre , 19 Nisan'da 3.268.890 Cardano sahibi vardı. 19 Mayıs'ta ise 3.339.101 olan Cardano sahibi vardı. Cardano Blockchain Insights'tan elde edilen verilere göre, iki tarih arasında günlük ortalama 2.340 yeni yatırımcı kazandı. Diğer bir deyişle bir ayda toplam 70.211 yatırımcı kazanmış oldu.

Cardano düşen piyasaya meydan okuyor! - Resim : 1

ADA cüzdanları. Kaynak: Cardano Blockchain Insights

İlginç bir şekilde, önde gelen yatırımcıların, düşüşü fırsat bilerek Cardono satın almasıyla, Cardano balina işlemleri 4 ayın en yüksek seviyesine ulaştı. 13 Mayıs'ta Cardano balinaları, ADA fiyatının 12 Mayıs'ta 0,40$'a düştüğü Ocak ayından bu yana en aktif oldukları zamanlardı. Özellikle, ADA, hem küçük, hem de büyük ülkelerden ilgi görüldüğü için, değeri 100.000$'ı aşan 1.085 işlem gördü.

ADA kilometre taşları birikmeye devam ediyor

Özellikle, daha fazla geliştirici blok zincirine dahil olurken, Cardano haftada 70'in üzerinde akıllı sözleşme ekledi. En büyük Proof-of-Stake ( PoS ) blok zinciri, 8 Nisan'da 2.400'den 8 Mayıs'ta 2.683'e yükselerek 283 Plutus (Cardano tabanlı akıllı sözleşmeler platformu) komut dosyası ekledi.

Cardano şimdi, Vasil hardfork olacak ve Haziran 2022'de gerçekleşmesi planlanan bir sonraki hardfork etkinliğine hazırlanıyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER