için kaldı

Borderlands hikayesi devam ediyor! Oyun Canavarı #11

Monster Notebook katkılarıyla hazırladığımız Oyun Canavarı’nın yeni bölümüyle karşınızdayız. Bu bölümdeki konuğumuz ise Borderlands 3.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Borderlands hikayesi devam ediyor! Oyun Canavarı #11

Sıradışı hikayesiyle dikkatleri üzerine çeken Borderlands serisi kaldığı yerden devam ediyor. Bilindiği üzere ilk iki oyunda Vault Hunter olarak sırlarla dolu Vault kutularını bulmaya çalışmıştık. Nitekim tüm maceralarımız da bir şekilde sonuçlandı.

Dilerseniz Borderlands serisinin hikayesinden kısaca bahsettiğimiz ve Borderlands 3’e giriş yaptığımız Oyun Canavarı’nın 11. bölümüne aşağıdan göz atabilirsiniz.

Ürünle ilgili görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar bölümünde bizlerle paylaşabilirsiniz. Büyüyen Teknolojioku ailesine katkıda bulunmak için Teknolojioku YouTube kanalımıza abone olmayı  ve videolarımızı beğenmeyi unutmayın. Desteğiniz bizim için önemli ve bu tarz destekler  size daha fazla içerik üretmek için bize motivasyon oluyor.  

Borderlands 3 genel itibariyle uzun bir oynanışa sahip. Lakin oyunu tek başınıza oynamak yerine arkadaşlarınızla oynamanız daha keyifli bir hikaye modu deneyimi sunacaktır. Eğer arkadaşınız yoksa da üzülmeyin. Dilerseniz başkalarının oyununa katılabilir ya da başka oyuncuları maceranıza davet edebilirsiniz. Lakin tanıdığınız kişilerle oynamanın tadı bir başka olacaktır.

Dip not olarak oyunun 4 kişiye kadar co-op desteği sunduğunu da hatırlatalım. Hatırlanacağı üzere bu özellik Borderlands 2’de de mevcuttu. Oyun açık dünya tadında bir deneyim sunduğu için uzun bir oynanış süresi vaat ediyor. Özellikle yan görevlerle birlikte saatler sunacak bir deneyimin sizleri beklediğini söyleyebiliriz.

Malum Borderlands’in 1.5 ve 2. oyunu ücretsiz olarak verilmişti. Şimdi ise macera 3. oyun ile birlikte devam ediyor. Hali hazırda bu oyunun da PlayStore üzerinde büyük bir indirimle satıldığını sizlerle paylaşalım. 2K ve Rockstar imzası taşıyan oyunlar 3 – 15 Haziran tarihleri arasında PlayStore’da yüzde 50 indirimle satılacak. Dolayısıyla bu fırsatı kaçırmamanızı da tavsiye ederiz.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER