Bitcoin yatırımcılarına bayram erken geldi! Rekor üzerine rekor!

Kripto para piyasasında yükseliş devam ediyor. Bitcoin bugün tarihinin en yüksek rekorunu kırdı. Parasını Bitcoin'e yatıranlar bayramı erken kutluyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Bitcoin yatırımcılarına bayram erken geldi! Rekor üzerine rekor!

Son ayların en çok konuşulan konularından biri olan kripto para piyasası, hareketliliğini sürdürüyor. Bir düşen üç çıkan, beş düşen sonra bir süre çıkmayarak yatırımcılarını üzen Bitcoin, bugün tarihi bir rekora imza atmayı başardı. Bitcoin an itibariyle tarihinin rekorunu kırdı ve 62 bin doları aşarak işlem görmeye başladı.

Bitcoin tarihi rekor kırdı! Yatırımcısının yüzünü güldürdü!

Daha önce 60 bin dolar bandını zorlayan Bitcoin, 62.732 dolardan işlem görerek yatırımcısının yüzünü güldürmeyi başardı. 59 bin seviyelerindeyken bile alım yapanların yüzünü güldüren Bitcoin'deki bu yükselişin devam edip etmeyeceği her zamanki gibi bilinmiyor.

Ünlü isimlerin de şişirdiği kripto para piyasası hakkında yorum yapmak gerçekten çok riskli. Bu pazarın neye göre inip çıkacağı kestirilemiyor. Size verebileceğimiz tek tavsiye; eğer bu piyasaya girecekseniz elinizdeki atıl para ile girmeniz ve tüm birikimiminizi yatırmamanız yönünde olabilir. Aksi durumda sert düşüşlerde zararınız çok olabilir.

bitcoin

Peki, siz kripto paralar hakkında ne düşünüyorsunuz? Hiç Bitcoin veya türevlerinden satın aldınız mı? Aldıysanız kar mı ettiniz zarar mı? Gelin yorumlarda tartışalım.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER