için kaldı

ASUS ROG Phone 7 ve 7 Ultimate modellerinin temel teknik özellikleri lansmandan önce sızdı

ASUS tarafından geliştirilen ve özellikle oyun dünyası için büyük önem taşıyan ROG Phone serisinin yeni modelleri neredeyse tüm özellikleriyle karşımıza çıktı.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
ASUS ROG Phone 7 ve 7 Ultimate modellerinin temel teknik özellikleri lansmandan önce sızdı

ASUS, ROG Phone 6'nın halefi olan ROG Phone 7'yi 13 Nisan'da küresel olarak piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Tayvanlı markanın etkinlikte kaç model duyuracağı henüz net değil. Standart model TENAA, 3C ve Geekbench gibi çeşitli sertifikasyon sitelerinde görüntülendi. Şimdi ise sızıntılarla birlikte, ROG Phone 7 ve 7 Ultimate modellerinin tanıtılacağı, Pro sürümünün ise gelmeyeceği açıklandı.

Sızıntılara göre, ROG Phone 7 ve 7 Ultimate modelleri, Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisi ile çalışacak ve kutudan Android 13 ile çıkacak. İki telefonun da aynı üçlü arka kamera kurulumuna sahip olması bekleniyor. Bu, 50MP Sony IMX766 ana sensörle birleştirilmiş 13MP ultra geniş açılı lens ve 8MP makro birimi içerecek. Ön tarafta ise 32MP selfie kamerası bulunacak.

ASUS ROG Phone 7 ve 7 Ultimate modellerinin temel teknik özellikleri lansmandan önce sızdı

ASUS ROG Phone 7 ve 7 Ultimate, boyutları 173 x 77 x 10.3 mm ve ağırlıkları 239 gram olacak. İki telefon arasındaki tek farkın RAM ve depolama yapılandırmalarında olacağı tahmin ediliyor. Duyumcu, ROG Phone 7 Ultimate modelinin 16GB RAM ve 512GB dahili depolama alanına sahip olacağını belirtiyor.

Standart ROG Phone 7'nin 3C sertifikasyon listelemesi, 65W şarj desteği ile geleceğini gösterdi. Bu arada, telefonun TENAA sertifikasyonu 5.850mAh bataryaya işaret ediyor ancak ASUS muhtemelen 6.000mAh olarak pazarlayacak.

ASUS ROG Phone 7 hakkında daha fazla detayın, lansman etkinliğine kadar önümüzdeki günlerde ortaya çıkması bekleniyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER