Assassin's Creed Unity ücretsiz oldu!

Fransız video oyun geliştiricisi Ubisoft, Assassin's Creed Unity oyununu ücretsiz olarak dağıtacağını açıkladı. Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Assassin's Creed Unity ücretsiz oldu!

Ubisoft, Paris'te geçen ve geçtiğimiz gün yanan Notre-Dame Katedrali 'nin detaylı bir dijital versiyonunu içinde barındıran Assassin's Creed Unity oyununu ücretsiz dağıtacağını açıkladı.

Ubisoft, ücretsiz Assassin's Creed Unity dağıtıyor!

Geçtiğimiz günlerde Notre-Dame Katedrali yangınını bütün dünya ülkeleri hüzünle öğrendi. Katedralin restorasyanu için bağış kampanyası başlatan Fransa hükumeti, restorasyon için Assassin's Creed Unity‘deki modellemeyi de baz alacağını açıkladı. Kampanyaya destek çıkan Ubisoft hem 500 bin Euro bağış yapacağını hem de bir hafta boyunca oyunculara Assassin's Creed Unity‘i ücretsiz dağıtacağını açıkladı.

Assassin's Creed Unity ücretsiz oldu! - Resim : 1

Bilindiği üzere Assassin's Creed Unity oyunu Paris'te geçiyor ve katedralin detaylı bir dijital versiyonunu içinde barındırıyor. Söz konusu oyun Paris'in, 1789'lu yıllarını konu alıyor. O yıllarda Paris içerisinde yaşanan olaylar doğrultusunda oluşturulan hikayede baş mekan, korkunç bir yangın ile karşı karşıya kalan Notre Dame Katedrali'nin dijital versiyonu olarak belirlenmiştir.

Assassin's Creed Unity ücretsiz oldu! - Resim : 2

Assassin's Creed Unity oyununa ücretsiz olarak nasıl sahip olabilirsiniz?

Paris'in tarihini dokusunu bozmadan anlatmayı başaran Assassin's Creed Unity oyunu, 25 Nisan tarihine kadar uPlay kütüphanesine eklendiği andan itibaren oyun süresiz bir şekilde sizin oluyor ve dilediğiniz zaman oyunda vakit geçirebiliyorsunuz. Oyuna sahip olmak için ister uPlay platformuna isterseniz de Assassin's Creed'in resmi wep sitesine başvurabilirsiniz. Bu arada söz konusu ücretsiz kampanyanın sadece PC'ler için geçerli olacağını ayrıca belirtelim.



Kaynak: TEKNOLOJİ OKU
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER