için kaldı

Aralık 2022'de izlenecek kripto para birimleri

Bu yazımızda Aralık 2022'de izlenecek kripto para birimlerini sizler için listeledik!

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Aralık 2022'de izlenecek kripto para birimleri

Kripto para piyasasının temellerini sarsan FTX çöküşünün şokundan sonra, işler nihayet birçok dijital varlığı aramaya başlıyor ve bazı tokenler, Aralık ayına doğru yeni bir yükseliş iyimserliği dalgasını tetikleme sorumluluğunu üstleniyor.

Aralık 2022'de izlenecek kripto para birimleri

Kripto para birimleri oluşturabilecek veya bozabilecek fiyat hareketleri ve ilgili faktörler göz önüne alındığında, 2022'nin son ayı boyunca izlenmesi gereken birkaç merkezi olmayan finans ( DeFi ) belirteci var.

Bitcoin (BTC)

Tesadüf eseri, bu yılın Aralık ayı için en dikkate değer kripto para Bitcoin ( BTC ), kısa süre önce düşüş eğilimi gösteren ticaret modelinden çıkıp Kasım ayı kapanışına doğru uzun zamandır beklenen bir hareket sergileyen amiral gemisi varlık, kritik noktayı kırmaya çalışırken. 17.000$ seviyesinde.

Yazının yazıldığı sırada, ilk kripto para, önceki 24 saate göre %2,45 ve hafta boyunca %2,37 artışla 16.844,60 $'dan el değiştiriyor ve toplam aylık kayıplarını %17,27'ye indiriyor.

Aralık 2022'de izlenecek kripto para birimleri - Resim : 1

Bitcoin 7 günlük fiyat tablosu. Kaynak: Finbold

Ethereum (ETH)

Ethereum'un ( ETH ) ayrıntılı bir şekilde gözlemlenmesi üzerine, piyasa değerine göre en büyük ikinci kripto para biriminin de güç belirtileri gösterdiği, şimdiden 1.150 $ seviyesini çevirdiği ve 1.225 $'ın üzerine çıktığı ve 1.550 $'a doğru koşma olasılığı olduğu açıkça görülüyor.

Şu anda, Ethereum 1.266,08 dolardan işlem görüyor ve aylık grafiğindeki %18,84'lük kayıptan toparlanarak günde %4,44 ve önceki yedi güne göre %8,67'lik bir kazanç kaydediyor.

Aralık 2022'de izlenecek kripto para birimleri - Resim : 2

Ethereum 7 günlük fiyat tablosu. Kaynak: Finbold

Fantom (FTM)

Bu arada Fantom ( FTM ), ilk 100 kripto para arasında hem 24 saatlik hem de 7 günlük kazançlarda lider olarak öne çıkıyor ve ağına ilişkin olumlu finansal bilgiler sayesinde her iki grafikte de çift haneli artışlar kaydediyor. geliştiricisi André Cronje.

Gerçekten de, Fantom şu anda 0,2361 $ fiyatıyla el değiştiriyor, bir önceki güne göre %10,08 ve hafta boyunca %31,89'a varan bir büyüme sergilerken, aylık kayıpları minimum düzeyde ve %2,33'te duruyor.

Aralık 2022'de izlenecek kripto para birimleri - Resim : 3

Fantom 7 günlük fiyat tablosu. Kaynak: Finbold

XRP (XRP)

Ripple ve Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ( SEC ) arasındaki hukuk savaşındaki özet kararı beklerken, XRP de iyimserliğin ve bir bedelin tadını çıkarıyor.

Kripto borsası Coinbase'in cüzdan desteğini sonlandırdığının duyurulmasına rağmen, XRP, günde %2,42 ve önceki haftaya göre %6,97 artış kaydediyor ve şu anda aylık %11,16'lık düşüşünü hafifleten 0,4009 dolardan işlem görüyor.

Aralık 2022'de izlenecek kripto para birimleri - Resim : 4

XRP 7 günlük fiyat tablosu. Kaynak: Finbold

Dogecoin (DOGE)

Son olarak, mem kripto para birimi Dogecoin ( DOGE ) de, Ethereum'un kurucu ortağı Vitalik Buterin ve Tesla CEO'su Elon Musk'ın planladığı söylentisi olan DOGE-1 ay uydusunun yakında piyasaya sürülmesinden ilham alarak yeşil dalgayı sürüyor. DOGE'u birlikte yükseltmenin yanı sıra, sahiplerinin %60'ından fazlasının kârda kalması.

Yayınlandığı tarihte, Dogecoin'in fiyatı , son 30 gün içinde uğradığı %14,78'lik isabetten geri dönerken, bir önceki güne göre %2,71'lik bir artış ve hafta boyunca %29,38'lik sağlam bir itme göstererek 0,1042 $ seviyesinde bulunuyordu.

Aralık 2022'de izlenecek kripto para birimleri - Resim : 5

Dogecoin 7 günlük fiyat tablosu. Kaynak: Finbold

Sorumluluk Reddi: Bu sitedeki içerikler yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Yatırım spekülatiftir. Yatırım yaparken sermayeniz risk altındadır.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER