için kaldı

Apple, iPhone için tamamı ekran olan yeni bir patent aldı!

Apple, önümüzdeki dönemlerde piyasaya süreceği iPhone modelleri için tamamı ekrandan meydana gelen yeni bir patent aldı.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Apple, iPhone için tamamı ekran olan yeni bir patent aldı!

Katlanabilir ekranların gündemde olduğu bugünlerde Apple yeni iPhone modelleri için tamamı ekrandan meydana gelen yeni bir patent aldı.

Apple, iPhone için tamamı ekran olan yeni bir patent aldı!

Bugüne kadar sadece Xiaomi tarafından mobil dünyaya tanıtılan ve konsept bir tasarım olan Xiaomi Mi Mix Alpha tamamı ekrandan oluşan akıllı telefon tasarımı olarak karşımıza çıktı. Bu telefon aynı zamanda katlanabilir bir tasarım olmasıyla da dikkatleri üzerine çekmişti. Neredeyse tamamı ekrandan meydana gelen tasarım mobil dünyada uzun süre gündemden düşmedi.

Geçtiğimiz günlerde katlanabilir akıllı telefon modeli Galaxy Z Flip modelini tanıtan Samsung, koronovirüs olumsuz etkilerine rağmen Apple’a meydan okumaya devam ediyor.

Apple, iPhone için tamamı ekran olan yeni bir patent aldı! - Resim : 1

Apple, şimdiye kadar katlanabilir ya da tamamı ekrandan oluşan bir tasarım çalışması ile gündeme gelmemişti. Akıllı telefon pazarında meydana gelen ve Çinli teknoloji şirketlerinin mobil pazarda söz sahibi olmaya başlaması ile birlikte oldukça kan kaybeden Apple bu durumu değiştirmenin peşinde gibi.

Apple, iPhone için tamamı ekran olan yeni bir patent aldı! - Resim : 2

Apple tarafında iPhone modelleri için alınan ve tamamı ekrandan meydana gelen yeni patent bu durumu en iyi şekilde açıklıyor. Şuanda tasarım aşamasında olan ve tamamen ekrandan oluşacak yeni telefon modelinin mobil piyasada şok etkisi yaratmasını isteyen Apple bu patenti ile eski günlerine geri dönmek istiyor gibi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER