25 Aralık (2022 Noel Günü) için Dogecoin (DOGE) fiyat tahmini!

Dogecoin (DOGE), Noel'de nasıl performans gösterecek? İşte 25 Aralık (2022 Noel Günü) için Dogecoin (DOGE) fiyat tahmini!

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
25 Aralık (2022 Noel Günü) için Dogecoin (DOGE) fiyat tahmini!

Dogecoin ( DOGE ), dijital varlığın fiyat performansı 2021'deki zirvelerinin gölgesinde kalsa da, 2022'de benimsemeyle ilgili gelişmelerden destek aldı. Nitekim, yaygın piyasa oynaklığı ile DOGE, yalnızca 2022'de yaklaşık %35 oranında değer kaybetti.

25 Aralık (2022 Noel Günü) için Dogecoin (DOGE) fiyat tahmini!

Yıl sona ererken ve Noel günü hızla yaklaşırken, dijital para biriminin bu bayram döneminde nasıl performans göstereceğini izlemek çok önemlidir. Bu doğrultuda, DOGE'nin Noel gününde önceki performanslarını incelemek, sekizinci sıradaki kripto para birimlerinin 2023'e doğru nasıl ticaret yapacağına dair fikir verebilir.

Elde edilen tarihsel verilere göre, son üç Noel'de Dogecoin yıldan yıla (YoY) istikrarlı bir büyüme kaydetmeyi başardı. DOGE'nin kazanımları 2022'de tekrar edip etmeyeceği ilgi çekici.

Çeşitli teknik analiz (TA) göstergelerini hesaba katarak, CoinCodex.com tahminine göre, DOGE'nin 2022 Noel tahmini düşüş yönünde ve varlığın 25 Aralık'ta 0,065 dolardan işlem görmesi bekleniyor. Basın zamanında, Dogecoin son 24 saatte yaklaşık %2 kayıpla 0,10 dolardan el değiştiriyordu.

25 Aralık (2022 Noel Günü) için Dogecoin (DOGE) fiyat tahmini! - Resim : 1

DOGE fiyat tahmini. Kaynak: CoinCodex

25 Aralık 2021'de DOGE, 0,18 $'dan işlem gördü ve 2020'deki 0,0045 $ değerinden yıldan yıla yaklaşık %3.900'lük bir büyüme kaydetti. 2019 Noel gününde, dijital varlık 0,002088 dolardan işlem gördü.

Ayrıca, CoinMarketCap'teki Dogecoin topluluğu, 2022'nin sonuna doğru DOGE'nin beklentileri konusunda düşüş eğilimini sürdürüyor. Fiyat tahmini özelliğinden yararlanan topluluk, Dogecoin'in 31 Aralık 2022'de ortalama 0,0975 ABD doları fiyattan işlem göreceğini tahmin ediyor. varlığın yayınlanma sırasındaki fiyatının yaklaşık %5'i.

25 Aralık (2022 Noel Günü) için Dogecoin (DOGE) fiyat tahmini! - Resim : 2

DOGE sosyal topluluk fiyat tahmini. Kaynak: CoinMarketCap

DOGE'nin gelecekteki umutları

Genel olarak, kripto para piyasası bir belirsizlik sahnesinde zayıflarken Dogecoin, esas olarak Tesla CEO'su Elon Musk'tan gelen girdilerden ilham alan kazançlar kaydetti.

Musk, DOGE'a daha fazla fayda sağlamak için Twitter'ı satın almasıyla lanse edilen mem kripto para biriminin en büyük destekçilerinden biri olmaya devam ediyor. Özellikle, Dogecoin'in Twitter'da bir ödeme seçeneği olarak entegre edilebileceğine dair spekülasyonlar var.

DOGE'nin performansı, sahiplerinin %60'ından fazlasının karda kalmasına neden oldu. Özellikle, sahiplerin büyük bir kısmı, %69'unun birikmiş olduğu göz önüne alındığında, muhtemelen Dogecoin'in uzun vadeli beklentileri üzerine bahse giriyor.

Bu hatta, ağı iyileştirmek için planlanan ek geliştirmeler sayesinde, sahipleri iyimser. Örneğin, son zamanlarda Musk ve Ethereum ( ETH ) kurucusu Vitalik Buterin'in DOGE'yi birleştirmeyi ve daha da geliştirmeyi planladığına  dair raporlar ortaya çıktı.

Sorumluluk Reddi: Bu sitedeki içerikler yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Yatırım spekülatiftir. Yatırım yaparken sermayeniz risk altındadır.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER