Tambu tam Türk işi!

Türk kültürünü yansıtan GIF'ler, atasözleri ve temalar TAMBU'da hayat buluyor. Kullanıcılar, karşısındakine 'Eyvallah', 'Eteklerim zil çalıyor', ya da 'hık demiş burnundan düşmüş' demek istediğinde, TAMBU'da bunlar için özel olarak tasarlanan bir hareketli çıkartmalar gönderilebiliyor. Milli klavyede simit de var, ince belli bardakta çay da; sucuklu yumurta, ayran, döner, saz, darbuka da.

F5HABER F5HABER
Tambu tam Türk işi!

Simit, çay, döner gibi bize özgü simgeler Türk Telekom'un TAMBU klavyesinde

İnce belli bardaktan çay isteyenler, "gelirken simit al" diyenler, telaşını "eteklerim zil çalıyor" diyerek aktarmayı dileyenler, "hık demiş burnundan düşmüş", "eyvallah" diyenler ve kültürümüze özgü daha birçok ikonu kullananlar ilk milli dijital klavye TAMBU'da buluşuyor.

Türkiye'nin ilk milli dijital klavyesi TAMBU'da kültürümüzü yansıtan hareketli çıkartmalar, eğlenceli GIF'ler, atasözlerine ve deyimlere hızlı erişim gibi öğeler yer alıyor. TAMBU'yla birlikte sevincimizi, kederimizi, öfkemizi, hissettiğimiz ya da özlemini çektiğimiz her duyguyu ve milli kültürümüze ait simgeleri kolayca ifade etmek mümkün hale geliyor.
Tambu tam Türk işi! - Resim : 1
Mobil iletişimde kendini ifade etmenin yeni yolu TAMBU ücretsiz olarak internet mağazalarından indirilebiliyor ve bütün Android ve IOS işletim sistemli cihazlarda rahatlıkla kullanılabiliyor.
SONRAKİ HABER