için kaldı

İşte dünyanın en hafif 14 inç bilgisayarı

Dünyanın lider bilgisayar üreticisi ASUS, kurumsal firmalar için özel olarak ürettiği geniş ürün yelpazesine sahip BUSINESS serisinde yer alan, dünyanın en hafif 14 inç bilgisayarı ExpertBook B9400 modeliyle dikkat çekiyor. Tüm gün süren uzun pil ömrü, üst düzey güvenlik donanımı, kolay taşınması ve sağlamlığı ile ön plana çıkan ExpertBook B9400, sık seyahat edenler ve yoğun tempoda çalışanlar için ayrıca yüksek seviyede performans da sunuyor.

F5HABER F5HABER
İşte dünyanın en hafif 14 inç bilgisayarı

Günümüzde iş dünyasının rekabet kuralları teknolojiyle belirlenirken, teknolojik yeniliklere en hızlı adapte olan ve verimliliği üst düzeyde sağlayan şirketler bir adım öne geçiyor. Türkiye kurumsal pazarında büyümeye ve yatırımlarına devam eden ASUS, BUSINESS serisiyle şirketlerin tüm dizüstü, masaüstü ve all-in-one(hepsi birarada) bilgisayar ihtiyaçlarını uçtan uca karşılamayı vadediyor. İş dünyasına özel üretilen, yoğun çalışma temposuna duyarlı BUSINESS modeller; sağlamlık, uzun ömürlü kullanım, esneklik ve üst düzey güvenlik özelliklerini bir arada sunuyor. Düşme, titreşim, şok, yüksek ve düşük sıcaklık gibi birçok zorlu dayanıklılık testini başarıyla geçen ASUS BUSINESS serisinin yeni üyesi ExpertBook B9400, özellikle sık seyahat edenler düşünülerek tasarlandı. Son derece ince ve şık tasarımıyla Best Laptop Brand 2020 ödülüne layık görülen ürün, dünyanın en hafif 14 inç iş bilgisayarı olmasıyla da dikkat çekiyor.  

İşte dünyanın en hafif 14 inç bilgisayarı - Resim : 1

Daha güçlü, daha hafif ve daha taşınabilir

Dayanıklı, magnezyum-lityum alaşımlı, minimalist tasarımlı bir kasa içine yerleştirilen ürün, bu nedenle yalnızca 880 gr hafifliğinde ve 14.9 mm inceliğinde. Süper ince çerçevelerse, ExpertBook B9'un 14 inç ekranını 13 inç gövdeye sığacak şekilde kompakt hale getiriyor. Tüm bu özellikler sayesinde bir evrak çantasına sığacak boyutta ve hafiflikte olan ürün, her an istenilen her yere taşınabiliyor. ExpertBook ailesinin en hafif üyesi B9400, Intel’in yeni nesil Wi-Fi 6 (802.11ax) internet teknolojisini kullanıyor. Bu nedenle ürün; hızlı, stabil ve daha geniş alanları kapsayan yüksek kalitede bir kablosuz ağ performansı sunuyor. Kablolu bağlantı gerektiren işyerleri veya kablosuz ağ bağlantılarının zayıf olduğu durumlar için de 1 adet kutudan çıkan aparatı sayesinde ethernet bağlantısına dönüştürülebilen Micro HDMI bağlantısı yer alıyor. Gücünü yeni nesil mobil işlemcilerinden alan B9400, 33 Watt ve 66 Watt batarya versiyonları ile tüm gün kesintisiz performans sunuyor ve sürekli hareket halindeyken bile yarı yolda bırakmıyor.

Seyahate çıkmadan hızlı şarj imkanı

Enerji tasarruflu Panel Self Refresh teknolojisinin yardımıyla tek bir şarjla tüm gün pil ömrü sağlayan B9400, hızlı şarj teknolojisi sayesinde pili 39 dakika  gibi kısa bir sürede %60'a varan kapasiteye kadar yeniden şarj edebilmeyi sağlıyor.

İşte dünyanın en hafif 14 inç bilgisayarı - Resim : 2

Gürültü önleyici ses teknolojisiyle yolculuk esnasında bile çalışma ayrıcalığı

Yapay zeka destekli gürültü engelleme teknolojisine sahip ExpertBook B9, hem hoparlör çevresindeki gürültüyü filtrelemek için hem de konuşmanın diğer ucundaki kişiden gelen gürültüyü ortadan kaldırmak için  akıllı bir ses sistemiyle çalışır. İleri düzey iki yönlü yapay zeka gürültü önleyici ses teknolojisiyle, iletişim kurduğunuz kişilerle tıpkı aynı odadaymış gibi yüksek kalitede görüşme imkanı ve maksimum odaklanma sağlar.

Konfor ve güvenliği bir arada sunan yenilikçi detaylar

Ultra hafif olmasıyla öne çıkan bu iş bilgisayarında, klavyenin altında bulunan fare alanını ikinci bir ekrana dönüştüren NumberPad teknolojisi de bulunuyor. Dokunmatik alandaki özel tuşlar, gerekli anlarda numerik klavye olarak kullanılabiliyor ve özellikle sayısal işlemleri yapmak için kolaylık sağlıyor. ErgoLift menteşesi sayesinde klavyeyi 180 derece yatırma avantajına da sahip olan ExpertBook B9400, en konforlu yazma deneyimini yaşatıyor.

 

SONRAKİ HABER