Elon Musk'tan flaş Twitter açıklaması: Fesih hakkını saklı tutuyorum

Elon Musk, Twitter'dan spam hesaplar ile ilgili daha fazla bilgi istedi. Musk "Twitter birleşme anlaşmasını ihlal ederse, fesih hakkını saklı tutuyorum.Twitter'ın spam bilgilerini reddetmesi birleşme anlaşmasının ihlali" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Elon Musk'tan flaş Twitter açıklaması: Fesih hakkını saklı tutuyorum

Milyarder iş insanı Elon Musk Twitter'ın satışına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 44 milyar dolara Twitter'ı satın alacağını açıklayan Musk, geçtiğimiz haftalarda spam hesapların fazla olmasından dolayı satın alma sürecini durdurmuş, bu durumun düzelmesi halinde satın almaya sürecinin işleyeceğini açıklamıştı.

Bakan Nebati: Gelir artırıcı tedbirleri hayata geçireceğiz

Kimi otoriterler tarafından fiyat kırma çabası içinde olduğu belirtilen Musk'ın satın alma iştahının azaldığı da belirtiliyor. Twitter'ın hisselerinde yaptığı açıklamalarla sert fiyat ve miktar hareketlerine de neden olan Musk son yaptığı açıklama ile satın almaya yeni bir boyut kazandırdı.

Musk, Twitter'dan spam hesaplarla ilgili daha fazla bilgi istedi. Musk "Twitter birleşme anlaşmasını ihlal ederse, fesih hakkını saklı tutuyorum.Twitter'ın spam bilgilerini reddetmesi birleşme anlaşmasının ihlali" açıklamasında bulundu.

3600 ek göstergeden kimler yararlanacak? İşte maaşlar ve tazminattaki artış oranı
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER