Eco-Package Sergisi 2 Haziran’da Akaretler’de açılıyor

Samsung’un çevresel sürdürülebilirlik yaklaşımı kapsamında geri dönüştürülebilir televizyon kutularını kullanarak, altı tasarım stüdyosu ve ‘In-Between Tasarım Platformu’ küratörlüğünde geliştirdiği ‘Eco-Package’ projesi 2 Haziran - 30 Haziran tarihlerinde Akaretler No:37-39’da sergilenecek.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Eco-Package Sergisi 2 Haziran’da Akaretler’de açılıyor

Samsung, ‘Doğaya Dönüş’ vizyonu doğrultusunda teknoloji bizi ne kadar ileri götürse de, durup, arkamızda bıraktıklarımıza bakmaya odaklanıyor. Bu kapsamda, In-Between Tasarım Platformu küratörlüğünde gerçekleşen ‘Eco-Package’ projesinde Beril Ateş, Figure, Onaranlar Klübü, Ottan Studio, Öykü Baştaş ve Herkes İçin Mimarlık Derneğii adına Serap Kaçmaz ve Kubilay Ercelep, Samsung televizyon kutularını gündelik yaşamlarımızda kullanabileceğimiz işlevsel ve dekoratif ürünler olarak yeniden tasarladı. Sergideki tasarımlar, 16 yıldır hem Türkiye'de hem de dünyada pazar lideri olan Samsung’un, tüketicilerin televizyon kutuları ile yapabileceklerine ilham olmak amacıyla hayata geçirildi.

Samsung Eco-Package projesinde tasarımcılar ve sanatçılar yenilikçi fikirler geliştirdi

Her geçen gün dönüşen üretim ve tüketim pratikleri; küresel ısınma, doğal kaynakların tükenmesi, gelir adaletsizliği ve temel ihtiyaçlara erişimin azalması gibi sosyal ve çevresel problemleri de beraberinde getiriyor. Gelecek nesillere, bugünün seçimlerinin sonuçlarını yaşamayacakları bir dünya bırakabilmek için ürettiğimiz atıkların geri dönüştürülmesi giderek daha büyük önem kazanıyor. Bu kapsamda Samsung Eco-Package projesi, atık malzemenin potansiyelini ortaya çıkararak, sosyal ve çevresel duyarlılığa sahip, özgün fikirleri bir araya getiriyor. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER