Magazin haberleri: 5 dakikada magazin turu (7 Aralık 2022)

Kim kime ne demiş, kim nereye gitmiş ve neler yapmış? Hızlandırılmış bir magazin turuyla hepsine 5 dakikada hakim olabilirsiniz.

POSTA POSTA
Magazin haberleri: 5 dakikada magazin turu (7 Aralık 2022)

Kim kime ne demiş, kim nereye gitmiş ve neler yapmış? Hızlandırılmış bir magazin turuyla hepsine 5 dakikada hakim olabilirsiniz.

'DİZLERİM TİTREDİ'

Şarkıcı Buray, Konya Selçuklu Kültür Merkezi’nde verdiği konserin ardından soluğu Anıtkabir’de aldı. 5 Aralık’ta Türk kadınlarına seçme ve seçilme hakkı veren Atatürk’e şükranlarını sunmak için Anıtkabir’e gittiğini söyleyen Buray “Merdivenlerinden çıkarken dizlerimin titrediğini hissettim. Yaşadığım duyguyu tarif etmem imkansız” dedi. Buray, mozolenin önünde saygı duruşunda bulunup çiçek bıraktı.

ESKİ EŞİNİ UNUTMADI

Halkla ilişkiler sektörünün duayeni Betül Mardin’in geçtiğimiz cumartesi doğum günü vardı. Dile kolay tam 95 yaşına bastı. Kutlamada torunları, çocukları Ömer Dormen ve Leyla Ustalar’ın dışında taaa 1967’de boşandığı Haldun Dormen de vardı. Usta oyuncu “Hep birlikte olacağımız nice mutlu, huzurlu yıllar diliyorum” dedi.

DAMGALARINI VURDULAR!

İngiltere'deki Vogue dergisi geçen akşam Londra'nın en lüks kulüplerinden birinde 'Yeni Yıla Merhaba' partisi verdi. Konuklar arasında Özlem Önal ve Nevbahar Koç da vardı. İki hanımefendi güzellikleriyle partiye damga vurdu. Davetlilere dünyaca ünlü fotoğrafçı Mert Alaş ile Tasso de Go´es Ferreira'nın hayata geçirdiği parfüm görünümlü cin markası Seventy One ikram edildi.

TAKSİT TAKSİT AŞK

Oyuncu Berk Atan, yaklaşık 2 yıl önce kalbini Selin Yağcıoğlu’na kaptırmıştı. İlişkileri bir dargın bir barışık devam eden sevgililer, ekimde ayrılmıştı. Ama yine yeniden barışıp bir araya geldiler.

BU AKŞAM TANGO VAR

Başrollerini Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğlu ve Dilin Döğer’in paylaştığı ‘O Kız’ dizisinde bu akşam ekrana gelecek olan tango sahnesi geceye damga vuracak. Erkan Petekkaya ve Rojda Demirer’in performansı göz dolduracak. Bu sahne için bir gün özel ders alan çift, izleyicileri ekrana kilitleyecek. ‘O Kız’ın yönetmen koltuğuna Özlem Günhan otururken, senaryosunu Sırma Yanık kaleme alıyor.

EFSANE OYUNLA SAHNEYE

‘Amadeus’un yazarı Peter Shaffer tarafından kaleme alınan, yıllar önce Mehmet Ali Erbil’in oynadığı ‘Küheylan’da bu kez Kerem Alışık var. Psikiyatrist Martin Dysart’ı canlandıracak. Kerem Alışık, ‘Küheylan’ sevinçten uçmak için gerekli olan kanatları bana verdi. Çok mutluyum” dedi. Oyunun prömiyeri 10 Şubat’ta.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER