ChatGPT Plus Türkiye fiyatı belli oldu

ChatGPT Plus, Türkiye’de İOS cihazlarda kullanılacağı duyurulmuştu. Uygulamanın Türkiye kullanım fiyatı belli oldu.

PARADURUMU PARADURUMU
ChatGPT Plus Türkiye fiyatı belli oldu

ChatGPT Plus, ücretsiz versiyonundan farklı olarak kullanıcılara pek çok avantaj sağlıyor. ChatGPT Plus, aylık 20 dolarlık abone ücretiyle diğer ülkelerde kullanılıyor. Şirket tarafından Türkiye için daha farklı bir fiyatlandırma yapıldığı görülüyor.

ChatGPT Plus’ın Türkiye fiyatı iOS cihazlarda aylık 499,99 TL olarak belirlendi.

Günlük kur ile bu ücret 24,12 dolara tekabül ediyor. Yani iOS cihazları üzerinden ChatGPT Plus kullanmak isteyen müşteriler diğer ülkelerden daha yüksek fiyat ödeyecek.

ChatGPT Plus avantajları:

  • Birden fazla veri içeren uzun arama sorgularını veya reklamları analiz ederek kullanıcıyı ulaşmak istediği sonuca doğrudan ulaştırır.
  • Kullanıcı alışkanlıkları analiz edilerek yiyecek – içecek, eğlence ve özel gün mesajları gibi konularda tavsiyelerde bulunur.
  • Kullanıcıya arkadaşının doğum günü için hediye fikirleri vermek, kullanıcıdan aldığı bir konuda şiir yazmak veya bir hikayeyi tamamlamak gibi yaratıcılık gerektiren görevleri üstlenir.
  • Bir iş dosyasını analiz ederek geribildirimde bulunmak, herhangi bir raporu özetlemek veya sunumları iyileştirmek gibi profesyonel işlerde etkin bir şekilde rol alır.
  • Kullanıcının alışkanlıkları da göz önünde bulundurularak yeni bir dil, bilimsel alan veya bir enstrüman öğrenimi için öğrenim planı oluşturabilir. 
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında PARADURUMU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER