için kaldı

iQOO 12, üç yıl işletim sistemi güncellemesi alacak

iQOO 12, kullanıcılarına üç yıl işletim sistemi güncellemesi vaadi ve bloatware olmadan sunulacak.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
iQOO 12, üç yıl işletim sistemi güncellemesi alacak

iQOO, 12 Aralık'ta Hindistan'da iQOO 12'yi piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu telefonun, Hindistan'daki ilk Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 yonga setiyle çalışan akıllı telefon olacağı zaten doğrulanmış durumda. Marka, lansman etkinliğine kadar önemli detayları açıklayan tanıtımlar yapıyor. iQOO 12, bu ayın başlarında Çin'de Pro varyantıyla (inceleme) birlikte zaten tanıtıldı. Hindistan varyantının aynı özelliklerle gelmesi bekleniyor.

iQOO, Hindistan'daki yeni cihazının Android 14 OS tabanlı FuntouchOS 14 ile geleceğini daha önce doğrulamıştı. Ülkede bu yazılım sürümünü çalıştıran başka bir akıllı telefon sadece Pixel 8 serisi. Şimdi iQOO Hindistan CEO'su, lansman etkinliğinden önce iQOO 12 ile ilgili büyük bir haber paylaştı.

iQOO 12, üç yıl işletim sistemi güncellemesi alacak

iQOO 12, üç yıl boyunca Android OS güncellemeleri ve dört yıl güvenlik yamaları alacak. Bu, telefonun 2026'da Android 17 sürümünü alacağı anlamına geliyor. Ayrıca, yaklaşan cihaz, kullanıcının tıkladığında onları Google Play Store yerine Vivo'nun uygulama mağazasına yönlendiren hot apps ve oyunlar gibi bloatware içermeyecek. Bu uygulamalar ayarlar menüsünden gizlenebilir, ancak kalıcı olarak kaldırmanın bir yolu yok.

Tanıtımlara göre iQOO 12, 144fps oyun çerçeve ara sıklığı teknolojisi, özel bir Q1 SuperComputing çipi ve ısı dağılımı için büyük bir 6K buhar odası özelliğine sahip olacak. iQOO 12'nin Hindistan fiyatı ve uygunluğu hakkında resmi detayları 12 Aralık'ta öğrenmeliyiz.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER