Damacana suya zam!

İstanbul'da ocak ayında ortalama 18 liradan satılan damacana su, akaryakıt ve ham madde fiyatlarındaki artış sonrası nisanda 20 lirayı aşmıştı. Dün gelen zamla en düşük damacana su fiyatı 28 lira oldu.

PARADURUMU PARADURUMU
Damacana suya zam!

İstanbul’da geçen yıl 13 lira seviyelerinde olan damacana su fiyatı ocak ayında ortalama 18 liraya, nisan ayında ise 20 liranın üstüne çıkmıştı. Damacana suya yeni bir zam geldi. Su fiyatları yüzde 27 artarak 28 lirayı geçti. Fiyatlar, ilçelere ve firmalara göre değişiklik gösteriyor.

Zam haberini CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, sosyal medya hesabından duyurdu. Özkoç, "Önceki hafta 22.5 TL olan damacana su fiyatı yüzde 27 artarak 28.5 TL oldu” ifadelerini kullandı.

 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında PARADURUMU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER