Motorola g Go, ciddi anlamda Xiaomi'ye meydan okudu

Son günlerde dur durak bilmeyen Motorola, yeni bir akıllı telefon modeliyle daha bir kez daha gündemde.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Motorola g Go, ciddi anlamda Xiaomi'ye meydan okudu

Motorola, son zamanların en aktif akıllı telefon üreticilerinden biri olarak görünüyor. Adeta boşa geçirdiği yılların acısını çıkarırcasına hemen her gün farklı bir cihazına ait sızıntılarla karşımıza çıkan Motorola’nın üzerinde çalıştığı cihazlardan biri de giriş segment modeli Moto g Go.

Motorola Moto g Go’yu her ne kadar yeni akıllı telefon modeli olarak isimlendirsek de, aslında bu akıllı telefonun tasarımı en az birkaç yıl öncesine ait. Bunun sebebi ise, Motorola’nın maliyetleri düşük tutarak kullanıcılarına olabilecek en uygun fiyatlı akıllı telefonu sunmak istemesi. İşte bu açıdan bakıldığında, tasarımın biraz eskimiş olması çok da can sıkacak bir husus olarak görünmeyebilir.

Motorola g Go, ciddi anlamda Xiaomi'ye meydan okudu

Motorola g Go, ciddi anlamda Xiaomi'ye meydan okudu - Resim : 1

Ekranının üst kısmında yer alan 5MP’lik selfie kamerasının damla çentik tasarımına sahip olduğunu gördüğümüz Moto g Go’nun arka yüzeyinde ise 13MP + 2MP’lik 2 adet kamera bulunuyor. 3,5mm jak girişinin telefonun üst kısmında bulunması biraz can sıkabilir ancak bütçe dostu bir telefon için arka yüzeyde parmak izi okuyucusunun bulunması son derece büyük bir artı.

Telefonun yonga seti, belleği, dahili depolama alanı gibi en kritik donanım bilgileri hakkında şu an için herhangi bir malumatımız yok. Hatta Motorola Moto g Go’nun bütçe dostu bir model olduğunu bilmemize rağmen fiyat konusunda da şu an için bir şey söyleyemiyoruz. Ancak bu modele ilişkin ilk sızıntıların gelmesi, arkasının da oldukça yakın olduğunu gösteriyor. Biz de bu sebeple Moto g Go’ya ilişkin yeni sızıntıları bekleyip telefonun netleşen bilgilerini hep birlikte görmeyi umut ediyoruz.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER