Son dakika: Beşiktaş'tan Jackson Muleka hamlesi! Sörloth ve Weghorst derken...

Forvet transferi için çalışmalarını sürdüren, Sörloth ve Weghorst'u gündeminde tutan Beşiktaş yeni bir isim için girişimlere başladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika: Beşiktaş'tan Jackson Muleka hamlesi! Sörloth ve Weghorst derken...

Beşiktaş'ta seçimi kazanarak güven tazeleyen Ahmet Nur Çebi ve teknik direktör Valerien Ismael önderliğinde kadro yapılandırma çalışmaları devam ediyor.

Alexander Sörloth ve Wout Weghorst için görüşmelerini sürdüren Siyah-beyazlı yönetim Kasımpaşa'da ligin ikinci yarısına damga vuran Jackson Muleka için girişimlere başladı.

NTV Spor'un haberine göre Beşiktaş, bonservisi Standard Liege'de bulunan ve sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalan Muleka için Belçika ekibi ile görüştü. Sözleşmesinin son yılına girecek Muleka'yı kiralık göndermek istemeyen Standard Liege, bonservis olarak 3,5 milyon euro talep ediyor. Beşiktaş ise indirim istiyor. Bonserviste orta yol bulunması halinde Muleka yeni sezonda Beşiktaş forması giyebilir.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER