için kaldı

SHIB sahiplerin %72'si zararda! Yükselişe ne zaman geçecek?

SHIB işlemlerinin sayısı, sahiplerin %72'si zararda olduğu için 14 ayın en düşük seviyesine düştü!

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
SHIB sahiplerin %72'si zararda! Yükselişe ne zaman geçecek?

Meme kripto para birimi Shiba Inu ( SHIB ), genel piyasa volatilite ile savaşırken meme paraları etrafındaki solmakta olan işlem sayısında bir düşüş kaydetti. SHIB işlemlerinin sayısı, son 14 ayın en düşük seviyesine düştü!

SHIB sahiplerin %72'si zararda! Yükselişe ne zaman geçecek?

Blockchain analitik web sitesi bloxy.info'dan alınan verilere göre, Mayıs ayında SHIB'nin toplam işlem sayısı son 14 ayın en düşük değeri olan 207.647 olarak gerçekleşti.

İşlemlerdeki düşüş, son aylarda kaydedilen aşağı yönlü gidişatla uyumlu. Bu doğrultuda, Ocak 2022 ile Mayıs 2022 arasında işlem %26'nın üzerinde düştü.

SHIB sahiplerin %72'si zararda! Yükselişe ne zaman geçecek? - Resim : 1

SHIB zincir içi işlemler. Kaynak: bloxy.info

Son 14 ayda, en yüksek işlem 1,38 milyon ile geçen yıl Ekim ayında kaydedildi. Dönemin en yüksek işlemleri, kripto boğa koşusunun zirvesinde ortaya çıktı ve Bitcoin'in Kasım ayında neredeyse 68.000 $ ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmasıyla sonuçlandı.

Çoğu SHIB sahipleri zararda

İşlemlerdeki düşüş, sahiplerinin çoğunluğunun zararda olduğu bir zamanda mem coin'in fiyatlarındaki düşüşe bir tepki olarak algılanabilir; Aslında, Intotheblock.com'dan alınan istatistiklere göre, veriler SHIB sahiplerinin %72'sinin şu anda zararda olduğunu gösteriyor.

SHIB sahiplerin %72'si zararda! Yükselişe ne zaman geçecek? - Resim : 2

SHIB sahiplerinin kar ve zarardaki payı. Kaynak: Intotheblock.com

Tokenin fiyatının sallantıda kalmasına rağmen, SHIB 27 Nisan ile 26 Mayıs arasında 30.568  artarak daha fazla sahibi çekmeye devam ediyor. Sahiplerdeki artış, ağ etkinliğinin devam eden gelişimine ve daha fazla benimsenme potansiyeline bağlanabilir.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER