Taylan Antalyalı'nın yedek kalmasının nedeni ortaya çıktı!

Galatasaray’da sezonun en flaş ismi olan Taylan Antalyalı son haftalarda formayı unuttu. Taylan Antalyalı, Süper Lig’deki son 4 maçta sadece 28 dakika süre aldı. Taylan Antalyalı’nın son haftalarda neden yedek kaldığı ortaya çıktı.

Taylan Antalyalı'nın yedek kalmasının nedeni ortaya çıktı! - Sayfa 1

Taylan Antalyalı, Süper Lig’deki son 4 maçta sadece 28 dakika süre aldı. Kasımpaşa ve Ankaragücü maçlarında şans bulamayan Taylan, Alanya’da 11 dakika, Erzurum maçında 17 dakika sahada kaldı.

Taylan Antalyalı'nın yedek kalmasının nedeni ortaya çıktı! - Sayfa 2

Galatasaray’da sezonun en flaş ismi olan Taylan Antalyalı’nın son haftalarda neden yedek kaldığı ortaya çıktı.Bu sezon sürekli ilk 11’de forma giyen ve buna bağlı olarak ligin ilk yarısında kasık ağrılarından şikayetçi olan Taylan’da ayrıca pubis başlangıcı tespit edildi.

Taylan Antalyalı'nın yedek kalmasının nedeni ortaya çıktı! - Sayfa 3

Yıldız futbolcunun bütün şikayetlerinin sık oynadığı döneme rastladığı, son haftalarda ise bu tarz problemlerinin olmadığı belirlendi.

Taylan Antalyalı'nın yedek kalmasının nedeni ortaya çıktı! - Sayfa 4

Fenerbahçe derbisinden sonra ligde bir daha ilk 11 yüzü görmeyen 26 yaşındaki futbolcu, Alanyaspor ile yapılan Ziraat Türkiye Kupası maçında son kez 11’de saha çıkmış ve kötü performansı yüzünden kenara alınmıştı. Kamuoyunun uzun süredir A Milli Takım’a alınmasını beklediği Taylan’ın kulübeye çekilmesiyle ilgili gerçekler şöyle: