Tarım Kredi marketleri vatandaşın odak noktası oldu! Ayçiçek yağı, un, şeker, makarna fiyatları düştü

Tarım Kredi marketlerindeki indirim vatandaşın yüzünü güldürdü. Ayçiçek yağı, un, şeker gibi temel tüketim ürünlerinde yapılan indirim yoğun ilgi gördü. Ucuz fiyata alışveriş yapmak isteyenler Tarım Kredi marketlerinin önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Herkesin ortak beklentisi ise zincir marketlerde de fiyatların düşürülmesi oldu. İşte yurdun dört bir yanından gelen fotoğraflar...

Tarım Kredi marketleri vatandaşın odak noktası oldu! Ayçiçek yağı, un, şeker, makarna fiyatları düştü - Sayfa 1

Tarım Kredi marketlerinde indirim bu sabah itibariyle başladı. Yurdun dört bir yanında yoğun ilgi gören marketlerde uzun kuyruklar oluştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarım Kredi Kooperatiflerinde satılan et, süt, yumurta, ayçiçek yağı, şeker gibi temel gıdaların ucuz fiyatlardan satılmasını söylemişti. İşte indirimin ilk günü... 

127
Tarım Kredi marketleri vatandaşın odak noktası oldu! Ayçiçek yağı, un, şeker, makarna fiyatları düştü - Sayfa 2

 Vatandaşlardan kimisi istediği ürünü indirimli şekilde alırken, kimileri ise umduğunu bulamadı. Zincir marketlerdeki fiyatlarla pek bir fark olmadığını söyleyen de oldu, indirimi yeterli bulan da... Genel olarak vatandaşlardaki ortak beklenti ise diğer zincir marketlerdeki yüksek fiyatların, Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde yapılan indirimle birlikte düşmesi oldu.

227
Tarım Kredi marketleri vatandaşın odak noktası oldu! Ayçiçek yağı, un, şeker, makarna fiyatları düştü - Sayfa 3

İNDİRİM UYGULANACAK ÜRÜNLERİN LİSTESİ

Tarım Kredi Kooperatifleri de indirim gelecek ürünlerin listesini açıkladı. İndirim uygulanacak ürünlerde, bir evin ihtiyacı olan temel gıda ürünlerinin tamamının listeye alındığı belirtildi.

327
Tarım Kredi marketleri vatandaşın odak noktası oldu! Ayçiçek yağı, un, şeker, makarna fiyatları düştü - Sayfa 4

Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından indirime gidilen ürünler şunlar oldu:

“Makarna, un, salça, pirinç, bulgur, mercimek, nohut, fasulye, şeker, ay çiçek yağı, zeytin yağı, tavuk ürünleri, tam yağlı süt, yarım yağlı süt, yumurta, peynir, tereyağı, bal, zeytin, çay, Türk kahvesi, patates, kuru soğan, karpuz, kavun, çamaşır deterjanı, bulaşık deterjanı, çamaşır suyu, sıvı sabun, peçete, rulo havlu, kolonya, bebek bezi”

427