Tamer Karadağlı'nın yeni sevgilisi Survivor yıldızı çıktı

Tamer Karadağlı, eski Survivor yarışmacısı Didem Ceran ile aşk yaşamaya başladı, kızı ile tanıştırdığı anlarda yakalandı.

Tamer Karadağlı'nın yeni sevgilisi Survivor yıldızı çıktı - Sayfa 1

Arzu Balkan ile evliyken 2007 yılında boşanan Tamer Karadağlı, aşk hayatıyla pek gündeme gelmezken bir anda magazin gündemine bomba gibi düştü. Yeni bir aşka yelken açan Karadağlı, magazin basını tarafından sevgilisi ve kızıyla görüntülendi. 
 

118
Tamer Karadağlı'nın yeni sevgilisi Survivor yıldızı çıktı - Sayfa 2

Tamer Karadağlı, Didem Ceran ile Yeniköy'deki bir mekandan çıkarken yakalandı. Sevgilisini kızı Zeynep ile tanıştıran Tamer Karadağlı çıkışta habercilerin sorularına cevap vermedi. Didem Ceran ise "Beni neden çekiyorsunuz, ünlü değilim ki" dedi.
 

218
Tamer Karadağlı'nın yeni sevgilisi Survivor yıldızı çıktı - Sayfa 3

Peki, Tamer Karadağlı'nın yeni sevgilisi Didem Ceran kimdir?

Didem Ceran, 24 Mart 1981 tarihinde Kayseri'de doğdu. Ceran erken yaşta bir evlilik yaşadı ancak bu evlilik 1,5 yıl sürdü. Evliliğini sonlandırmasının ardından İstanbul'a gelen Ceran, 2006 yılında 'Oryantal Star' yarışmasına katıldı. 
 

318
Tamer Karadağlı'nın yeni sevgilisi Survivor yıldızı çıktı - Sayfa 4

Ceran daha sonra ise Survivor yarışmasına katıldı. Burada Gönüllüler takımında yer alan Ceran, kısa sürede kavgaları ve tartışmaları ile gündeme geldi ve ardından yarışmadan elendi. 
 

418