Talisca'dan heyecanlandıran hareket!

Beşiktaş'a döneceği yönündeki haberler yeniden alevlenen Anderson Talisca'dan flaş bir hareket daha geldi. Brezilyalı yıldız, kendisine dön çağrısı yapılan bir postun altına menajerini etiketleyip düşünceli emoji yapması taraftarları bir kat daha heyecanlandırdı

Talisca'dan heyecanlandıran hareket! - Sayfa 1

Koronavirüs nedeniyle Türkiye'de tüm ligler ertelenirken Beşiktaşlı taraftarları da Anderson Talisca heyecanı sardı. Siyah-beyazlı takıma dönmek istediği yönünde söylentiler yeniden alevlenen Brezilyalı yıldızdan flaş bir hareket geldi. Instagram'da kendisine "Come to Beşiktaş" çağrısı yapılan bir gönderirin altına yorum yapan Talisca, menajeri Carlos Leite'yi etiketleyip "Düşünen emoji" koydu. Bu hareket siyah-beyazlı taraftarları oldukça heyecanladırırken, Talisca'nın yorumuna binlerce kişi "Come to Beşiktaş" çağrısını yineledi.

Talisca'dan heyecanlandıran hareket! - Sayfa 2

"YAKINDA DÖNECEĞİM" YAZMIŞTI

Talisca, Süper Lig'in 26. haftasında oynanan Galatasaray derbisinin ardından Beşiktaş'ın Instagram'dan yaptığı paylaşıma "Yakında döneceğim" yazarak fitili ateşlemişti.

 

Talisca'dan heyecanlandıran hareket! - Sayfa 3

ÜCRETİNDE İNDİRİME GİDEBİLECEĞİ KONUŞULUYOR

Önceki gün, Talisca'nın Beşiktaş'a dönmek içi fedakarlıkta bulunmaya hazır olduğu yönündeki ifadeleri basına yansırken yıldız oyuncunun "Önemli olan huzurlu ve mutlu yaşamak. Beşiktaş benim evim. Yeniden Beşiktaş'ta oynamak için gerekeni yapmaya hazırım" dediği belirtilmişti.

Talisca'dan heyecanlandıran hareket! - Sayfa 4

UNUTULMAZLAR ARASINDA

Beşiktaş'da 2016-2018 yılları arasında forma giyen Talisca, 80 maçta 37 gol ve 14 asistlik katkı vermişti. 1 şampiyonluk yaşayan yıldız futbolcu ile Beşiktaş, Avrupa Ligi'nde çeyrek final oynarken ertesi sezon da Şampiyonlar Ligi'nde tarihinde ilk kez gruplardan çıkmıştı.

Kaynak: Habertürk