Suzuki Swift fiyatına inanması çok zor: Sadece 206 bin lira

Suzuki ekim ayı yeni fiyat listesini açıkladı. Milyonlarca vatandaş yeni araba fiyatlarını araştırmaya devam ediyor. Japon otomotiv devi Suzuki ekim ayında da fiyat listesindeki sürprizlere devam ediyor. İddialı fiyatlarla satışa sunulan Suzuki Swift bu ay 206 bin liradan alıcısını bekliyor. İşte 2021 Model Suzuki Vitara, Suzuki Yeni Jimny, Suzuki Swift Hibrit, Suzuki SX4 S-Cross modelleri ekim fiyat listesi...

Suzuki Swift fiyatına inanması çok zor: Sadece 206 bin lira - Sayfa 1

Ülkemizde 33 yılı deviren Japon otomobil devi Suzuki, ekim ayı listesiyle dikkat çekiyor. Türkiye'de alınabilecek en uygun sıfır kilometre 4×4 SUV modellerinden biri olan Vitara ile büyük sükse yakalayan Suzuki bugünkü radarımıza takılan otomotiv markası oldu.

124
Suzuki Swift fiyatına inanması çok zor: Sadece 206 bin lira - Sayfa 2

Sıfır otomobil pazarındaki gelişmeleri F5 Haber olarak paylaşmaya devam ediyoruz. Bugünkü konuğumuz Japon otomotiv devi Suzuki.

224
Suzuki Swift fiyatına inanması çok zor: Sadece 206 bin lira - Sayfa 3

Suzuki satışa sunulduğu pazarlarda listelerin öne çıkanlarından olmayı başaran markalardan biri.

324
Suzuki Swift fiyatına inanması çok zor: Sadece 206 bin lira - Sayfa 4

156 bin liradan 354 bin liraya yükseldi

2019 yılında makyajlanan Suzuki Vitara, hurda desteğiyle 156 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştu. Aradan geçen iki yılda fiyatını ikiye katladı ve şimdilerde 354 bin liradan alıcısını bekliyor. 

424