Survivor'da takım kaptanları belli oldu

Survivor'da ödül oyununu ve Anlat Bakalım'ı kim kazandı, takım kaptanları kim oldu? sorularının cevapları belli oldu. TV8 ekranlarının vazgeçilmezi Survivor yeni sezona bomba gibi başladı. Barış ve Reşat'ın kaptan seçildiği son bölümde ödül oyununu ünlüler takımı kazanarak kurufasülye - pilav yemeğinin sahibi oldu. İşte 14 Ocak perşembe günü yayınlanan Survivor'ın son bölümünde yaşananlar

Survivor'da takım kaptanları belli oldu - Sayfa 1

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2021'in 14 Ocak perşembe günü ekranlara gelen son bölümünde; bu yıl yarışmaya dahil olan kaptanlık için yarışmacılar oylarını kullandı. Ünlüler ve gönüllüler takımının yarışmacıları tarafından verilen oylar sonucunda Ünlüler takımı kaptanı Barış, Gönüllüler takımı kaptanı Reşat seçildi.

110
Survivor'da takım kaptanları belli oldu - Sayfa 2

YEMEK ÖDÜLÜNÜ KAZANAN BELLİ OLDU

Takım kaptanlarının seçilmesinin ardından zorlu parkurda yemek ödülü için takımlar karşı karşıya geldi. Sunucu Murat Ceylan, oyun öncesinde yarışmacıların kurufasülye - pilav yemeği kazanacağını açıkladı.

Zorlu mücadelede İsmail-Meryem ile Poyraz-Aleyna karşılaşması oyunun kaderini belirledi. 8-8 devam eden skor İsmail'in son atışıyla ünlüleri öne geçirdi. İlk oyunu böylece ünlüler takımı kazandı.

210
Survivor'da takım kaptanları belli oldu - Sayfa 3

ANLAT BAKALIM ÖDÜLÜNÜ ALAN GECENİN SONUNDA AÇIKLANDI

Survivor'un keyifli oyunlarından olan Anlat Bakalım için bu sezonun yarışmacıları ilk kez karşı karşıya geldi. Keyifli ve eğlenceli anların yaşandığı oyunda kazanan takım gönüllüler takımı oldu. Bu sonuçla gönüllüler takımı bisküvi ödülünü almış oldu.

310
Survivor'da takım kaptanları belli oldu - Sayfa 4

İşte Survivor'da geçen hafta yaşanan mücadelelerden fotoğraflar...

410