Survivor'da kim elendi? SMS sıralamasını Acun Ilıcalı duyurdu

Survivor'da dün akşam eleme konseyi yapıldı. İletişim oyunu ve eleme heyecanının yaşandığı Survivor 2021'de, ünlüler ve gönüllüler takımı yakınları ile iletişim kurma şanslı elde etmek için parkurda karşı karşıya geldi.

Survivor'da kim elendi? SMS sıralamasını Acun Ilıcalı duyurdu - Sayfa 1

SURVİVOR'DAN KİM ELENDİ? 
Cumartesi ve pazar akşamları oynanan dokunulmazlık oyunlarını kaybeden ünlüler takımında bu hafta eleme adayları belirlendi. Çağrı, Yiğit ve İlayda eleme adayı olarak seçildi.

SMS sıralaması ile en az oyu alan yarışmacı Yiğit oldu. Survivor'dan elenen isim böylece Yiğit olarak kesinleşti. Yiğit vedasının erken olduğunu söyleyerek, "Burada olmak çok gurur verici. Çok teşekkür ederim" dedi.

Survivor'da kim elendi? SMS sıralamasını Acun Ilıcalı duyurdu - Sayfa 2

SURVİVOR 7. HAFTA SMS SIRALAMASI 
Survivor’da 7. Haftanın SMS sıralaması ünlüler takımında belli oldu. Batuhan geçen hafta olduğu gibi bu hafta da SMS birincisi olurken, ikinci olan isim İsmail oldu. SMS sonuncusu ise Barış seçildi.

Survivor'da kim elendi? SMS sıralamasını Acun Ilıcalı duyurdu - Sayfa 3

SURVİVOR'DA ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU 
23 Şubat Salı günü Survivor’ın 34. bölümünde SMS halk oylamasına göre ünlülerde birinci olan isim Batuhan oldu. SMS birincisi seçilen Batuhan eleme adayı olarak bu hafta takım arkadaşı İlayda’nın ismini verdi.

Cumartesi günü Yiğit eleme adayı olurken, pazar akşamı eleme potasına Çağrı girmişti. Salı günü de 3. eleme adayı İlayda oldu.

Survivor'da kim elendi? SMS sıralamasını Acun Ilıcalı duyurdu - Sayfa 4

İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI? 
Her hafta salı akşamları oynanan iletişim oyunu yine nefes kesen anlara sahne oldu. Yarışmacıların, sevdikleriyle teknolojik yollardan iletişim kurmasını sağlayan iletişim oyununda bu hafta ödül yarışmacıların Whatsapp’tan arkadaşları ile yazışma fırsatı olarak belirlendi.

Su kaydırağı ile başlayan iletişim oyununu kazanmak için ünlüler ve gönüllüler takımı adeta canını dişine taktı. Nefes kesen karşılaşmalarda ilk etapta yarılmacılar avantaj oyununa çıktı. Zorlu parkurda erkeklerde oyun bayrak yarışına gitti ve kazanan ünlüler oldu. Kadın yarışmacılar arasında oynanan oyunu da ünlüler kazanınca avantajın sahibi 2-0 skorla ünlüler oldu. Böylece ünlüler oyuna avantajlı başladı.