Survivor'da kim elendi belli oldu!

Tv8'in sevilen programı Survivor'da kimin elendiği belli oldu. Acun Ilıcalı'nın ödül oyunu Survivor yarışmacılarını gözyaşlarına boğdu. Dokunulmazlık oyununda ise kaybeden isim de belli oldu.

Survivor'da kim elendi belli oldu! - Sayfa 1

Dün akşam yayımlanan yeni bölümünde Survivor'da yine heyecan zirve yaptı. Dokunulmazlık oyununun ardından bir kişi adaya veda ederken ödül oyununda kıyasıya mücadele eden yarışmacılar ödül karşısında gözyaşlarına boğuldu. 

111
Survivor'da kim elendi belli oldu! - Sayfa 2

Survivor'ın yeni bölümünde ilk olarak ödül oyunu oynandı. Dominik Adası'nda zorlu hayat koşullarına göğüs geren ve sevdiklerinden uzak kalan Survivor yarışmacıları ödülü duyunca ağlamaya başladı. Ödül oyunu yeni sezonda ilk kez gerçekleşen iletişim oyunlarından biri oldu. 

211
Survivor'da kim elendi belli oldu! - Sayfa 3

Ödül oyunu: Sevdiklerinden haber almak için kıyasıya mücadele veren Gönüllüler ve Ünlüler Takımları, ellerinden geleni yaptı. Büyük bir mücadele veren takımlardan kazanan ise Gönüllüler oldu. Kazanan takımın ailelerine e-posta gönderebilecekleri iletişim oyunu öncesinde Cemal Can da ağlayarak ailesine olan özlemini dile getirdi.
 

311
Survivor'da kim elendi belli oldu! - Sayfa 4

Eleme adayları: Survivor'da SMS oylamasında en çok oy alan yarışmacılar Barış ve Ersin oldu. Barış ikinci eleme adayı olarak Melis'i seçti. Ersin de bir strateji uyguladıklarını ve ortak karar aldıklarını söyleyerek üçüncü eleme adayını Mert olarak açıkladı.
 

411